Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Infiltrating the Airship

Luokitus:
9,5
(573 957 ääniä)
Julkaistu:
syyskuu 2013
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Pystytkö valitsemaan viisaasti ja auttaa stickmania saavuttamaan tavoitteensa? Ralph Stickman yrittää tunkeutua jättiläismäiseen ilmalaivaan vangitakseen roisto Henryn. Sinun on käytettävä älyäsi auttaaksesi Ralphia valitsemaan oikean toimintatavan, jotta hän onnistuu.

Infiltrating the Airship jatkaa Puffballs Unitedin suosittujen pelien sarjaa tässä genressä (muita pelejä ovat muun muassa Breaking the Bank, Fleeing the Complex ja Escaping the Prison) ja esittelee uuden skenaarion, johon sinun on tartuttava.

Jokaisessa tasossa sinulle esitetään valikoima vaihtoehtoja joista valita. Ne muuttavat suoraan sitä, miten stickman etenee läpi tarinan; tunkeutuuko hän ilmalaivaan käyttäen C4-räjähdettä? Ehkä hän kokeilee onneaan happopurkin kanssa tai koputtamalla luukkua? Jokainen valinta johtaa joko epäonnistumiseen tai etenemiseen seuraavaan vaiheeseen, ja lisäksi mukana on suuri annos huumoria ja hauskoja välivideoita. Jos teet väärän valinnan, ei hätää: jokaisen vaiheen voi pelata uudelleen tai koko tehtävän alusta.

Jos etsit hauskanpitoa, huumoria ja henkistä haastetta, kokeile Infiltrating the Airship -peliä!

Ominaisuudet

  • Valintoihin perustuva pelattavuus
  • T√§ynn√§ huumoria ja nokkeluutta
  • Erilaisia loppuratkaisuja ja mahdollisia lopputuloksia

Alusta

Infiltrating the Airship on verkkopohjainen selainpeli.

Kehittäjä

Luonut Puffballs United. Tämä kehittäjä on julkaissut sarjan kiehtovia stickmanpelejä, kuten Breaking the Bank, Stealing the Diamond ja Crossing the Pit. Jos pidät Infiltrating The Airship -pelistä, kokeile myös seuraavia pelejä Escaping the Complex, mahtava peli samoilta tekijöiltä!

Tämä on emuloitu Flash-versio, koska Flashia ei enää tueta. Tutustu Flash-peleihin täältä.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta valintojen tekemiseen.

Mainos
Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos