Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Vex 3

Luokitus:
9,1
(176 196 ääniä)
Julkaistu:
elokuu 2014
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Vex 3 on Vex-sarjan kolmas tasohyppelypeli. Peli on täynnä mutkia ja käänteitä ja jokaisella tasolla on navigoitava tappavien laitteiden ja ansojen labyrintin lävitse. Vältä pyöriviä teriä, piikkejä ja ansoja päästäksesi seuraavaan osioon!

Vex 3:n pelaaminen

Vex 3:n läpipelaaminen ja eteneminen edellyttää, että suoritat jokaisen osion loppuun. Tämä tarkoittaa, että sinun on vältettävä tappavia ansoja ja laitteita, joita on ripoteltu joka tasolle. Kun joudut jonkun tällaisen kohtalokkaan laitteen uhriksi, sinut lähetetään takaisin lähimpään tallennuspisteeseen. Sieltä sinun on keksittävä, miten voit voittaa vaikeuksia aiheuttavan esteen.

Vex 3:n osiot

Pelissä on 10 säännöllistä näytöstä, jotka on käytävä läpi. Kuten voitte kuvitella, siitä tulee pelin edetessä hankalampaa. Labyrintti muuttuu monimutkaisemmaksi ja ansat haastavammiksi. Jos olet päättäväinen pelaaja, tarjolla on myös 9 haasteosiota. Näistä saat ansaitun "Hardcore"-pokaalin.

Palkinnot

Jos elävänä selviytyminen tasolta ei riitä, voit saada lisää saavutuksia, jotka saavat sinut tuntemaan olosi saavutetuksi. Voit ansaita hienoja palkintoja, jos suoritat tehtävän täydellisesti kuolematta tai kuolet liikaa. Sitten on vielä Hardcore-saavutukset. Näihin saavutuksiin kuuluvat piilotetut tähdet, joita on ripoteltu joka tasolle, sekä yhdeksään ylimääräiseen haasteosioon.

Vex-sarja

Vex on yksi suosituimmista stickman-pulmapeleistä. Vex-sarjan pelimekaniikka muistuttaa vuonna 2004 alkunsa saanutta, tunnetusti vaikeaa N-pelisarjaa.

Alkuperäinen Vex oli vuonna 2013 julkaistu Flash-peli. Vex 4 on uusin lisäys Vex-pelisarjaan, ja Vex 5:n odotetaan ilmestyvän tulevaisuudessa.

Stickman pelit

On olemassa muitakin stickman-pelejä, joista monissa on selviytymis- ja pulmaelementtejä, kuten Vex 3:ssa. Jos etsit uusinta peliä Vex-sarjasta, tutustu Vex 6-peliin. Siinä on erinomaisia uusia ominaisuuksia, kuten skinit ja päivittäiset bonustasot.

Swingin' 2 - Päihitä tappavia esteitä samalla kun heilut ilmassa.

Stick Running - Etene loputtomasti kuin stickman ja vältä esteitä.

Ominaisuudet

  • Haastava mutta koukuttava pelattavuus
  • Erilaisia pulmia, joiden l√§pi voi navigoida
  • Bonustasoja ja saavutuksia edistymisest√§si
  • 10 vakiotasoa ja 9 uutta haastetta

Kehittäjä

Vex 3 on Amazing Adamin peli, aivan kuten sen edeltäjätkin. Vex ja Vex 2 ja sen hämmästyttävä jatko-osa, Vex 4.

Julkaisupäivä

elokuu 2014

Ohjeet

Käytä nuolinäppäimiä tai WASD-näppäimiä liikkuaksesi. Hypi puolelta toiselle kiivetäksesi seiniä ylös. Pelaa uusia osoita seisomalla niiden osiolaattojen päällä ja painamalla alanuolinäppäintä. Violetit laatat ovat heikkoja ja ne tippuvat jos astut niiden päälle. Oranssit laatat ovat super-kimmokkaita ja ovat hyviä jos haluat lennähtää korkeale ilmaan! Peli sisältää monia tallennuspisteitä, joten voit aina jatkaa uusimmasta pisteestä kun kuolet.

UKK

Missä voin pelata Vex 3:a ilman Flash-soitinta?

Voit pelata Vex 3 HTML5:ssä CrazyGamesissa.

Onko Vex 3 vaikea?

Vex 3 on haastava peli, joka testaa ongelmanratkaisutaitojasi sekä arvostelukykyäsi ja refleksejäsi.

Missä voin pelata uusinta Vex-peliä?

Voit pelata uusinta Vexiä CrazyGamesissa. Uusin Vex-peli CrazyGamesissa on Vex 4, ja Vex 5 on odotettavissa tulevaisuudessa.

Milloin Vex 3 julkaistiin?

Vex 3 julkaistiin elokuussa 2014.

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos