Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Aground

Luokitus:
9,4
(28 941 ääniä)
Julkaistu:
lokakuu 2017
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop-only), Steam
Wiki-sivut:

Aground on erinomainen selviytymispeli. Olet karille ajautunut asumattomalla maalla ja sinun on yritettävä selviytyä elementtejä ja lähestyvää rankkaa myrskyä vastaan. Sinun on kerättävä luonnonvaroja, kuten puuta ja kiveä, ja rakennettava näistä materiaaleista suoja. Voit myös kaivaa maan alta ja keräillä marjoja ja ruokaa. Ole varovainen, koska maa on täynnä villieläimiä, jotka saattavat hyökätä kimppuusi - luo aseita puolustautuaksesi!

Tarkkaile kestävyyspalkkiasi äläkä anna sen tyhjentyä, muuten et voi suorittaa mitään toimia. Pelin aikana kohtaat muita selviytyjiä, joiden kanssa voit olla vuorovaikutuksessa ja solmia liittoutumisia menestyäksesi. Peli on hauska, mutta myös haastava - sinun täytyy huolehtia monista selviytymiseen liittyvistä asioista ja tasapainoilla resurssien välillä pysyäksesi hengissä. Pystytkö selviytymään autiomaassa ja rakentamaan kukoistavan yhteisön?

Kuten aina, voit pelata koko pelin täällä lataamatta mitään. Jos haluat lukea lisää pelistä, voit vierailla aground-wikissä!

Kehittäjä

Agroundin on kehittänyt Fancy Fish Games.

Alusta

Aground on selainpeli. Löydät koko pelin Steamista ja voit tukea sitä KickStarterissa.

Mainos
Steam Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos