Logo CrazyGames.fi

Betrayal.io

Luokitus:
9,1
(222 023 ääniä)
Julkaistu:
joulukuu 2020
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop-only), Android
Luokitus:

Betrayal.io on monen pelaajan sosiaalinen elminointipeli, aivan kuten Among Us. Pelaat peliä miehistön jäsenenä tai sabotoijana, jota kutsutaan "pettäjaksi". Pettäjän on sabotoitava operaatioita, kun taas miehistön jäsenten on suoritettava kaikki tehtävänsä ilman, että heitä tapetaan.

Kuinka pelata Betrayal.io:ta

Miehistön jäsenet

Miehistön jäsenten on suoritettava kaikki tehtävät ilman, että he kuolevat. Jos sinulla on aavistus, kuka pettäjä on, voit kutsua kokouksen ja äänestää hänet.

Pettäjät

Pettäjät voivat häiritä toimintaa ja eliminoida miehistön jäseniä. Kartalla on tuuletusaukkoja, joiden avulla pettäjät pääsevät huomaamatta pakoon epäileviä miehistön jäseniä. Tapa kaikki miehistön jäsenet voittaaksesi pelin pettäjänä.

Rekisteröidy

Voit pelata Betrayal.ioa julkisissa online-peleissä tai yksityisissä huoneissa ystävien kanssa. Tilin luominen antaa sinulle mahdollisuuden säilyttää nimesi ja edistymisesi. Tarjolla on myös laaja valikoima hahmojen räätälöintiä vaatteiden, kampausten ja lemmikkien avulla!

Samanlaisia pelejä

Eliminointi- ja etsiväpelien suosio nousi räjähdysmäisesti vuonna 2020. Among Us-pelistä tuli nopeasti tuttu nimi. Selaa meidän etsiväpelejämme, josta löydät sekoituksen online-eliminointipelejä sekä yksin pelattavia mysteeripelejä. Murderer on samanlainen kuin Betrayal, mutta peli on 3D.nä!

Julkaisupäivä

Joulukuu 2020

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt End Game Studios . Katso Fishington.io joka on toinen saman kehittäjän tekemä upea verkkopeli.

Alusta

Verkkoselain ja mobiilisovellus

Kontrollit

  • WASD tai nuolin√§pp√§imet liikkumiseen
  • V√§lily√∂ntin√§pp√§in tai E vuorovaikutukseen
  • M kartan avaamiseen
  • Esc avatun liittym√§n sulkemiseen
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos