Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Cursed Treasure

Luokitus:
8,8
(7 730 ääniä)
Kehittäjä:
IriySoft
Julkaistu:
kesäkuu 2019
Viimeksi päivitetty:
maaliskuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sivut:

Peli nimeltä Cursed Treasure - eeppinen tornipuolustus! Tämä on Cursed Treasure -pelin ensimmäinen osa. Aseta tornit strategisesti ja älä anna ryöstäjien varastaa jalokiviäsi! Pääasiallinen tavoite pelissä on rakentaa torneja ja pitää jalokivet turvassa hyökkääviltä armeijoilta. Tämä on koukuttava tornipuolustuspeli, jossa on suuri valikoima vahvoja sankareita ja erilaisia tornityyppejä.

Pelissä on yli 15 erilaista tasoa, joten se tarjoaa paljon pelattavuutta. Moderneilla selaimilla peli toimii helposti ja sulavasti. Jotta voit suorittaa tason, sinun täytyy selviytyä ainakin yhdellä jalokivellä - tämä saattaa kuulostaa helpolta, mutta sinun täytyy sijoittaa tornit tarkasti voittaaksesi hyökkäävät armeijat.

Tietyt tornit voi sijoittaa vain tietynlaiseen maastoon, joten ota tämä huomioon puolustusta suunnitellessasi. Eri tornit myös aiheuttavat erilaista vahinkoa vihollisyksiköille. Vihollisten joukossa kohtaat muun muassa orkkeja, kuolleita ja demoneja.

Pelatessasi voit myös nopeuttaa vihollisaaltoja, mikäli tunnet olosi itsevarmaksi. Jotkut pelaajat mieluummin sijoittavat tornit aikaisessa vaiheessa estääkseen vihollisten pääsyn lähelle. Toiset taas haluavat rakentaa monipuolisen puolustuksen loppupuolelle.

Pelaa Cursed Treasure -peliä tänään!

Tämä on todella hauska ja klassinen tornipuolustuspeli. Se tarjoaa mahtavaa strategiaa, retrohenkistä grafiikkaa sekä monipuolisen valikoiman torneja ja vihollisia.

Julkaisupäivä

Peli julkaistiin alun perin toukokuussa 2010 Flash-pelinä. HTML5-versio on ollut saatavilla kesäkuusta 2019 lähtien.

Muut nimet

Cursed Treasure: Don't Touch My Gems!

Kehittäjä

Tämän pelin on luonut IriySoft.

Alusta

Web-selain (tietokone ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

15. maalisk. 2024

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos