Fishington.io

19 388
luokitukset
8,9

Fishington.io on moninpelattava kalastuspeli jossa on hahmoja pelistä Betrayal.io. Heitä siima vesille ja saalista kalaa jota voit myydä markkinoilla! Luo tili suorittaaksesi tehtäviä, noustaksesi tasoja ja tallentaaksesi edistymisesi.

Kuinka pelata

Nappaa kalaa

Liity muiden Fishington.io-pelaajien seuraan rantakadulla ja pyydystä tuoreita kaloja, kuten särkiä ja ahvenia. Heitä vain siimasi haluamallesi tasolle ja odota, että kala iskee syöttiin!

Avain onnistuneeseen kalasaaliiseen on napauttaa ja pitää koukku vihreällä alueella. Kun kala on hieman ponnistellut, palkki täyttyy ja kala on sinun myytävänäsi kalastuskaupassa. Jokainen saamasi kala lisätään wikiin, jossa voit tarkastella kaikkia nappaamasia kalalajeja.

Päivitä varusteesi

Kalojen pyydystäminen ja myyminen auttaa sinua ansaitsemaan rahaa ja nousemaan tasoaja Fishingtonissa. Kun olet ansainnut tarpeeksi rahaa ja saavuttanut vaaditun tason, voit ostaa kalastuskaupasta uusia varusteita, kuten koreja ja vavoja.

Kutsu ystäväsi mukaan

Fishington on verkkomoninpeli, joten voit kutsua ystäväsi pelaamaan kanssasi. Kopioi vain vasemmassa yläkulmassa oleva koodi ja kutsu heidät peliin. Kirjautumalla sisään voit suorittaa tehtäviä ja tallentaa edistymisesi!

Ominaisuudet

  • Pyydystää eri kalalajeja ja myy niitä markkinoilla.
  • Suorita tehtäviä, nouse tasoja ja päivitä kalastusvälineitäsi!
  • Pelaajien pistetaulukon avulla voit pelata muiden kalastajien kanssa.
  • Reaaliaikainen moninpeli/io-peli jota voit pelata ystävien kanssa

Julkaisupäivä

maaliskuu 2021

Kehittäjä

Fishington.io:n on kehittänyt End Game Studios.

Alusta

Web-selain

Esittelyvideo

Kontrollit

  • Liiku: WASD tai nuolinäppäimet
  • Kalasta: hiiren vasen painike
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos