Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Goodgame Empire

Luokitus:
8,6
(38 119 ääniä)
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Goodgame Empire on keskiaikainen MMO strategiapeli. Aloitat yksittäisellä linnalla ja lopulta laajenet ympäri maailmaa tavoittavaksi imperiumiksi. Peli on täysin ilmainen ja toimii selaimellasi ilman asennuksia, joten liity mukaan ja luo liittosi jo tänään!

Goodgame Empire

Goodgame Empire on ylläpitänyt laajaa pelaajakuntaa jo monia vuosia pelin alkuajoista lähtien. Pelissä on suuri määrä ominaisuuksia pitämässä sinut kiireisenä, sekä lisää päivityksiä tulee vieläkin. Suuri positiivinen tekijä on myös pelin laaja yhteisö.

Imperiumin rakentaminen

Aloitat pelin yksittäisellä linnalla. Tästä alkaen sinulla on yli 60 erilaista rakennusta saatavilla, monilla eri päivitystasoilla sekä rakennuksille, että sotilaille. Vakuuttavan kuningaskunnan luominen voi viedä aikaa, mutta sen ei tarvitse jäädä yksittäiseksi linnoitukseksi. Voit laajentaa imperiumiasi uusiin alueisiin kartalla. Voit myös koristelal kuningaskuntaasi erilaisilla koristeilla.

Käy sotaa

Keskiaikoina sinulla ei voinut olla ystäviä ilman vihollisia. Näinä aikoina imperiumit kävivät sotaa keskenään ja sinun oletetaan osallistuvan taisteluun. Empiressä on strateginen ja monimuotoinen taistelusysteemi ja yli 50 erilaista sotilastyyppiä mitä käyttää. Voit jopa kustomoida niiden varusteita ja esineitä parantaaksesi sodankäyntiäsi. Pidä armeijasi hyvin ruokittuna ja vahvana ja haasta muut pelaajat mahtaviin taisteluihin.

Liity yhteisöön

Goodgame Empiressä on uniikkeja liittoumia ja systeemi jossa voit liittyä yhteen muiden pelaajien kanssa. Tämä on sosiaalisesti palkitsevan lisäksi myös ekonomisesti hyödyllistä. Saat palkintoja kun liityt muiden pelaajien liittoumiin. Liittoumassa oleminen voi nopeuttaa rakennuksia, hyökkäyksiä ja antaa yhteisön jossa voit olla osana.

Sen lisäksi, että pelissä on 80 miljoonan pelaajan yhteisö, siinä on jatkuvia päivityksiä ja pelin sisäisiä tapahtumia, jotka pitävät pelin kiinnostavana vielä vuosienkin jälkeen ja auttavat tekemään sinusta ultimaattisen kuninkaan!

Ominaisuudet

  • Rakenna oma imperiumisi alusta alkaen
  • Rakenna liittoumia ja osallistu strategisiin taisteluihin
  • 80 miljoonan pelaajan yhteis√∂
  • T√§ysin ilmainen omalla selaimellasi

Alustat

  • Verkkoselain
  • iOS
  • Android

Kehittäjä

Empiren on kehittänyt Goodgame Studios. Sitä päivitetään viikottain. Muita studion suosittuja pelejä ovat Big Farm ja Legends of Honor.

Alkuperäinen julkaisupäivä

Empire julkaistiin vuonna 2011, mutta sitä on päivitetty aktiivisesti tähän päivään asti.

Kontrollit

Käytä hiirtäsi pelataksesi Goodgame Empirea.
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos