Stickman World War

109 829
luokitukset
9,2

Stickman World War on 2D-strategiapeli, jossa on vauhdikas kampanja, joka etenee eri teemojen läpi. Peli on moderni vastine Stickman Clansille siten, että tässä pelissä on modernit aseet, yksiköt ja rakennukset. Kampanjatilan lisäksi voit taistella verkossa!

Seuraa kampanjaa

Edessä on pitkä taisteluiden tie! Stickman World Warin kampanjapolku vie sinut läpi monen erilaisen teeman maailmanlopusta cyberpunkiin ja Star Warsiin. Sinun on puolustettava tukikohtaasi vihollisen tikku-ukoilta, jotka ovat aseistettu lukuisilla aseilla ja armeijan ajoneuvoilla. Kun hetki on oikea, mene vihollisen linjojen läpi tuhotaksesi heidän tukikohtansa. Voit suorittaa yli 50 ainutlaatuista tehtävää!

Paranna sotilaallista mahdollisuuttasi

Voit parantaa armeijan ja öljytyöntekijöiden tilastoja armeijassasi, jolloin yksiköt ovat vahvempia, paremmin suojattuja ja työntekijät voivat kuljettaa enemmän kerralla. Kauppa tarjoaa myös väliaikaisia parannuksia pelin aikana, jolloin öljytyöntekijät saavat enemmän rahaa tai voit pommittaa vihollisesi aluetta

Selviydy loputtomista aaltoista

Selviytymistila asettaa strategisen suunnittelun ja armeijan voiman koetukselle. Mitä kauemmin pystyt kestämään vihollisesi tikku-ukkoja vastaan, sitä enemmän rahaa ansaitset yksiköiden ja tukikohdan päivittämiseen.

Vie taistelu verkkoon

Voit hypätä suoraan toimintaan online-moninpelillä ja nähdä, kuinka hyvin strategiset taitosi pärjäävät reaaliaikaisissa taisteluissa pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Lisää tällaisia pelejä

Selaa meidän strategiapelejä löytääksesi vastaavia löytöjä. Stickman World War saa inspiraatiota esimerkiksi peleistä Age of War ja Stick War

Julkaisupäivä

Toukokuu 2021

Kehittäjä

Stickmanin maailmansodan on kehittänyt Sergey Mezhakov. Tämä kehittäjä on julkaissut useita erinomaisia pelejä, mukaan lukien Stickman Supreme Duelist 2 ja Stickman Destruction 3 - heroes.

Alustat

  • nettiselain
  • Android

Esittelyvideo

Kontrollit

Hiiri

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos