Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Nail Art Salon

Luokitus:
7,9
(31 403 ääniä)
Kehittäjä:
abcgames
Julkaistu:
lokakuu 2023
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:

Nail Art Salon on hauska kauneuspeli, jossa toimit kynsitaiteilijana ja voit tehdä kauniita kynsiä asiakkaillesi.

Miten Pelata Nail Art Salonia

Päästä luovuutesi valloilleen luomalla taidetta asiakkaiden sormenpäihin! Ota hieman "oma aikaa", oli kyseessä sitten kynsitaiteen harrastaja tai haluat vain hauskan ja luovan tavan kuluttaa aikaa. Muunna kynnet taideteoksiksi ja anna mielikuvituksesi laukata. Taika on käsissäsi!

Ominaisuudet

  • Suunnittele Unelmiesi Kynnet: Sukella laajaan valikoimaan kynsitaiteen malleja ja kuvioita luodaksesi unelmiesi manikyyri. S√∂p√∂ist√§ ja v√§rikk√§ist√§ tyylikk√§isiin ja hienostuneisiin vaihtoehtoihin, valittavanasi on paljon erilaisia teemoja!
  • Loputtomat V√§rivaihtoehdot: Tutustu kynsilakan v√§rien sateenkaareen ilmaistaksesi omaa ainutlaatuista tyyli√§si. Sekoita ja yhdistele luodaksesi h√§ik√§isev√§√§ kynsitaidetta.
  • Maagiset Ty√∂kalut: Hy√∂dynn√§ erilaisia maagisia ty√∂kaluja kynsien maalaamiseen ja koristeluun. Siveltimist√§ ja tarroista aina jalokiviin ja glitteriin, mahdollisuudet ovat loputtomat.
  • Rentoudu ja Rentoudu: Nail Art Salon for Girls ei ole pelk√§st√§√§n kauniiden manikyyrien luomista, vaan tarjoaa my√∂s rentouttavan ja meditatiivisen kokemuksen.

Julkaisupäivä

Lokakuu 2023

Kehittäjä

abcgames kehitti Nail Art Salonin.

Alustat

  • Verkkoselain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Lisää Pelejä Tästä Sarjasta

Tutustu kauneusluokkaamme, josta löydät lukuisia muita muoti- ja kauneuspelejä.

Jos trendikäs Nail Art Salon For Girls kiehtoo sinua, saattaisit pitää myös muista leikkisistä peleistä, kuten Love Tester, jossa etsit täydellistä kumppania; Friday Night Funkin’, jossa tahdit musiikin tahtiin; tai 10x10, Tetriksestä inspiraationsa saanut pulmapeli.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos