Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

RoyaleDudes.io

Luokitus:
8,9
(26 665 ääniä)
Kehittäjä:
҆arŇęnas Visockas
Julkaistu:
tammikuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

RoyaleDudes.io on moninpelattava battle royale -peli, jonka tekijät ovat kehittäneet myös suositun BattleDudes.ion. Hyppää laskuvarjolla verkkotaisteluun, joka muuttuu ajan myötä pienemmäksi ja intensiivisemmäksi. Poimi varusteita laatikoista ja kaatuneista sotilaista parantaaksesi arsenaaliasi ja ole viimeinen pystyssä oleva kaveri!

Ominaisuudet

Taistele turvataksesi selviytymisesi

Taistele ylhäältä alaspäin suunnatussa 2D-maailmassa, joka kutistuu ajan myötä. Kyseessä on klassinen battle royale -pelitila. Hyppää laskuvarjolla ihanteelliseen paikkaan ja suunnittele voittava strategia. Viimeinen pystyssä oleva pelaaja on voittaja.

Löydä varustelaatikoita saadaksesi parempia varusteita

Laskeude lähelle varustelaatikoita maksimoidaksesi voimasi RoyaleDude-areenalla. Eri puolilla karttaa on erilaisia värikoodattuja arkkuja. Väri kuvaa arkussa olevien esineiden harvinaisuutta. Löydät niistä tehokkaita uusia aseita ja varusteita, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman muihin pelaajiin verrattuna.

Levuta käyttäjääsi

Rekisteröidy tilille ja laajenna vaihtoehtojasi RoyaleDudes.iossa. Näin voit parantaa asevarustustasi, hymiöitäsi ja vaatteitasi nostamalla tasoa ja ostamalla esineitä.

Osta uusia esineitä kaupasta

Voit ostaa erilaisia pelin sisäisiä kosmeettisia esineitä ansaitsemallasi valuutalla. Voit myös ostaa jalokiviä. Käytä jalokiviä mainosten poistamiseen ja esineiden ostamiseen. Selaa lähitaisteluaseiden, hattujen ja emotekojen kokoelmaa. Hemmottele itseäsi jollain kivalla!

Lisää tämän kaltaisia pelejä

RoyaleDudes on io-peli joka perustuu suosittuun battle royale -pelitilaan. Muita suosittuja pelejä, joissa on sama idea, ovat mm. 1v1 Battle, Zombs Royale ja Mini Royale Nations.

Julkaisupäivä

joulukuu 2021

Kehittäjä

҆arŇęnas Visockas on kehitt√§nyt RoyaleDudes.io:n, kyseess√§ on sama kehitt√§j√§, joka kehitti my√∂s pelin BattleDudes.io.

Alusta

Web-selain

Kontrollit

  • WASD = liiku
  • E = hypp√§√§ koneesta / avaa laatikko
  • hiiren vasen = ammu
  • hiiren liike = vaihda suuntaa
  • hiiren rullaus / 1,2,3,G,X = vaihda aseita

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos