Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Text Twist 2

Luokitus:
6,8
(2 865 ääniä)
Julkaistu:
syyskuu 2016
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Text Twist 2 on peli, joka testaa sanojentuntemustasi. Peli esittelee sinulle kirjaimia, jotka sinun tulee järjestää mahdollisimman moniaiheisia sanoja ennen ajan loppumista. Mitä enemmän sanoja, sitä enemmän pisteitä saat ja edistyt entistävaikeampiin sanahaasteisiin!

Pelattavuus

Kokeile sanavarastosi rajoja ja löydä uusia sanoja! Tulet yllättymään, kuinka monta sanaa voit luodapienellä kirjainvalikoimalla. Yhtä lailla hämmästyt siitä, kuinka monta sanaa et näe, mitä vaikeammikstasot tulevat. Pelissä on samankaltaisuutta klassisiin peleihin, kuten Countdown ja Boggle, joissamolemmissa luodaan sanoja kirjainsekaisinnoista.

Haastava

Kyseessä on kirjainyhdistelmien tunnistaminen sanoiksi. Tarvitset erinomaista visualisointikykyä ja vahvaa tuntemustapuhekielessä käytetyistä termeistä. Onneksi peli sisältää sekä yksinkertaisia että monimutkaisiasanoja, minkä ansiosta se on hauska kaikenikäisille pelaajille.

Opettavainen

Text Twist 2 on todellinen haaste aikuisille runsaan sanamäärän ja aikarajoitusten takia, mutta pelissä on myösnormaalisti paljon opittavaa lapsille. Peli on opettava, sillä lapset voivat nauttia tuttujen sanojenesimerkiksi löytämisestä samalla opetellen oikeinkirjoitusta ja aivan uusia sanoja.

Ominaisuudet

  • Sopii pelaajille kaikilla taitotasoilla
  • Tarjoaa vaihtelevia sanapulmia
  • Ajastetut kierrokset haastavaa pelaamista varten
  • Opettavainen - opi uusia sanoja tai opeta lapsille

Sanapelit

Sanapelit ja pulmapelit ovat mainio tapa stimuloida mieltäsi. Tässä on kaksi samankaltaista sanapeliä, joita voitasuositella pelattavaksi seuraavaksi:

Word Chef - Siirrä kirjaimia sanajärjestyksestä luodaksesi sanan.

Word Wipe - Pyyhi pois niin monta sanaa kuin mahdollista aikarajan puitteissa.

Alusta

Selain (HTML5)

Kehittäjä

Text Twist 2:n kehittäjä on GameHouse.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos