14 173
luokitukset
9,0

Vex 6 on Vex-sarjan kuudes tasohyppelypeli. Vex 6:ssa on useita uusia ominaisuuksia ja haasteita. Kuten tavallista, navigoi tiesi hankalien ansojen ja esteiden läpi päästäksesi jokaisen tason loppuun!

Kuinka pelata Vex 6:ta

Selviydy tappavista ansoista

Kuten aiemmissa Vex-peleissä, sinua lyödään, roiskitaan ja katkaistaan toistuvasti erilaisilla tappavilla välineillä. Ainoa tapa kehittyä ja minimoida kuolemia on jatkaa pelaamista, kunnes olet oppinut tekniikan ja tiedät ajoitukset täydellisesti.

Ansaitse bonuksia taitavasta pelaamisesta

Vex 6:ssa on erilaisia bonuksia. Jokaisella tasolla on 3 tavoitetta, joihin kuuluu tietyn määrän kolikoita tekeminen ja tason suorittaminen ilman kuolemaa. Pelissä on myös päivittäinen bonustaso, jossa on erilaisia huoneita ja päivittäisiä tehtäviä.

Päivitä Vex-mies

Voit käyttää arvokkaita Vex-kolikoitasi ja bonustähtiäsi ostaaksesi uusia ja upeita skinejä Vex-hahmollesi. Skinikaupasta löytyy valikoima upeita ja harvinaisia pukuja avattavaksi.

Lisää tämänkaltaisia pelejä

Jos pidät Vexin kaltaisista arvoituksellisista tasohyppelypeleistä, tutustu Fireboy ja Watergirl 6, tai mihin tahansa aiempiin Vex-sarjan peleihin. Meillä on paljon enemmän toiminnantäyteisiä pelejä tasohyppelypelit osiossa.

Ominaisuudet

  • Selvitä hankalia ansoja ja esteitä
  • Avaa uusia skinejä hahmollesi
  • Päivittäiset haasteet ja bonustaso
  • Pelaa koko näytöllä ilmaiseksi

Julkaisupäivä

Lokakuu 2021

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt Amazing Adam.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Esittelyvideo

Kontrollit

  • AD tai vasen/oikea nuolinäppäin liikkumiseen
  • W tai ylänuolinäppän hyppäämiseen
  • S tai alanuolinäppäin kyykkäämiseen (aloita teko)
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos