Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Keilailupelit

Tähtää kaatoon missä tahansa näistä uusista ja suosituista keilauspeleistä! Tässä kokoelmassa on klassisia arcade-tyylisiä sekä online moninpeli tyylisiä keilauspelejä.

Keilailun ilo käden ulottuvilla

Keilailussa on jotain nostalgista. Se j√§nnityksen tunne joka tulee, kun otat ensimm√§isen askeleen eteenp√§in valmistautuaksesi heittoosi, kaukainen √§√§ni keilojen kolinasta, kun joku saa kaadon - tai yksinkertaisesti se lyhyt hiljainen mietiskely, kun sidot keilakenkien nauhat ennen peli√§. Se on kristallinkirkasta ‚Äď keilailussa on kyse hauskanpidosta.

Vaikka online-keilapelit eivät välttämättä jätä niin voimakasta jälkeä muistiisi, niillä on joitain plussia. Esimerkiksi nämä keilailupelit ovat ilmaisia, ja voit pelata niin paljon kuin haluat. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia sormiesi juuttumisesta reikiin tai raskaan pallon pudottamisesta! Ja voit pelata melkein välittömästi yksin- ja verkkomoninpeleissä.

Parhaat online-keilauspelit

Tästä huolimatta tässä on joitakin erinomaisia ilmaisia keilailupelejä, joihin voit sukeltaa välittömästi:

Bowling Hero -Multiplayer - Tässä upeassa keilapelissä on klassinen arcade-pelimuoto, ja voit pelata jopa kuuden muun pelaajan kanssa. Voit pelata verkossa muiden pelaajien kanssa tai pelata paikallisesti.

The Bowling Club - Tässä hämmästyttävässä pelissä on monia erilaisia pelipintoja, ja pelaajat voivat päästä keilausliigaan ja testata taitojaan. Grafiikka ja musiikki ovat fantastisia ja peli näyttää yleensä upealta. Lisäksi itse pelattavuus on loistava. Pelaa vastustajia vastaan ympäri maailmaa ja osallistu turnauksiin eri keilaradoilla.

Classic Bowling - Tässä retropelissä pelaat peliä ilman kiirettä. Joissakin peleissä voit käyttää vain hiirtä pallon heittämiseen. Tässä pelissä sinun on kuitenkin napsautettava hiirtä pysäyttääksesi mittarit, jotka määrittävät pallon tehon ja käyrän. Tämä on virkistävä muutos ja testaa reaktioitasi ja ajoitustasi.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Keilailupelit ?

 1. Fast Ball Jump
 2. 3D Bowling
 3. Bomb Roll
 4. Classic Bowling
 5. Draw Bridges
 6. Pro Bowling 3D
 7. Bowling Champion
 8. Bowlin' Go FRVR
 9. League Bowling
 10. Fish Bowling

Mitkä ovat parhaat Keilailupelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. 3D Bowling
 2. Draw Bridges
 3. Pro Bowling 3D
 4. Classic Bowling
 5. Bowling Champion

Mitä ovat Keilailupelit?

Keilauspeleissä päälajina on 10-keilan keilaus. Näissä peleissä sinun täytyy vierittää pallo rataa pitkin ja kaataa niin monta keilaa kuin mahdollista. Radan molemmilla puolilla on rännit. Jos pallo menee ränniin, et saa yhtään pistettä.


Pelaa parasta verkkoa Keilailupelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Fast Ball Jump ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää