Logo CrazyGames.fi

Pukeutumispelit

Valitse täydellinen asukokonaisuus näissä pukeutumispeleissä. Tänne olemme keränneet kaikki parhaimmat ja ilmaiset pukeutumispelit online-pelaamiseen.

Suositut tägit

Löydä täydellinen uusi ilme

Ryhdy fashionistaksi! Täydellisen asun valitseminen ei ole pieni tehtävä. Ne, jotka rakastavat muotia, osaavat arvostaa kiihkeää jännitystä vaateostoksilla ja upouuden lookin jakamista ikätovereiden kanssa. Tätä pelaajat voivat tehdä pukeutumiskauneuspeleissä.

Me kaikki haluamme näyttää hyvältä ja tehdä vaikutuksen ystäviimme näyttämällä parhaalta. Kukapa ei haluaisi pukeutua ja näyttää häikäisevältä suurta tapahtumaa, kuten muotinäytöstä, varten? Täydellisen asun luominen on tärkeää. Tästä syystä pukeutumispelit ovat niin suosittuja.

Pukeudu tehdäksesi vaikutuksen

Astu mukaan huippumuodin, kauneuskilpailujen, muotinäytösten ja sosiaalisen median vaikuttajien maailmaan. Pukeutumispelit sisältävät usein seuraavat elementit:

 • Huippumallit, kuten Kim Kardashian
 • Disneyn prinsessahahmot, kuten Elsa ja Tähkäpää
 • Valtava vaatekaappi josta valita
 • Lisävarusteet, kuten aurinkolasit ja käsilaukut
 • Tyylivaihtoehdot, kuten hiukset ja meikki

Hauskoja pukeutumispelejä

Valitse valikoima vaatteita ja asusteita näissä hauskoissa ja muodikkaissa pukeutumispeleissä.

Ympärivuotinen Fashionista

Ympärivuotinen Fashionista-sarja on yksi Idea Studion suosituimmista. Year-Round Fashionista: Elsa-pelissä on mukana itse jääkuningatar - Elsa Frozenista. Pelaajien on valittava erilaisia asuja vuoden eri kuukausille. Jokaisella kuukaudella on tietty tyyli ja teema.

Katien hääpäivä

Ariana Wedding Prep on hauska muotipeli, jossa autat Arianaa valmistautumaan suureen tapahtumaan. Arianan suuri päivä lähestyy, ja upea hääpuku ja meikki ovat tietysti pakollisia. Valitse sopiva mekko ja auta kaunista morsianta viimeistelemään meikkinsä ja kampauksensa.

Instagirls Dress Up

Instagirls Dress Up -pelissä, sinun on stailattava tyttö uusimmilla tyyleillä auttaaksesi häntä erottumaan joukosta ainutlaatuisena Instagram-vaikuttajana.

Pidätkö pukeutumispeleistä?

Tulet rakastamaan laajennettua kokoelmaamme kauneus pelejä. Nämä kategoriat ovat kaikki erittäin suosittuja pukeutumispelien fanien keskuudessa:


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Pukeutumispelit ?

 1. Kitty Cats
 2. Ariana Wedding Prep
 3. Superstar Family Dress Up
 4. Office Dress Up
 5. Glamour Beach Life
 6. Funny Angela Haircut
 7. Doc HoneyBerry Puppy Surgery
 8. Funny Kitty Care
 9. Fabulous Angela's Fashion Fever
 10. Love In Style

Mitkä ovat parhaat Pukeutumispelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Ariana Wedding Prep
 2. Fairy’s Magical Makeover
 3. TikTok Trends: Boyfriend Fashion
 4. BFFs Winter Holidays
 5. Summer Festivals Fashion

Mitä ovat Pukeutumispelit?

Pukeutumispelit antavat sinun kokeilla erilaisia muodikkaita yhdistelmiä ja tuovat esiin luovaa puoltasi. Valitse meikki, vaatteet ja hiustyyli ja koita näyttää niin hyvältä kuin osaat!


Pelaa parasta verkkoa Pukeutumispelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Kitty Cats ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää