Logo CrazyGames.fi

Lentokonepelit

Lentokonepelit - Lähde taivaalle ja ohjaa uskomattomia lentokoneita!

Suositut tägit

Online Lentokonepelit

Onko sinulla taitoa ottaa yhteen muiden lentäjien kanssa ilmataisteluissa? Kokeile moninpelilentopeliä, kuten Air Wars 3 ja kukista vastustajasi jännittävissä ilmataisteluissa. Voit myös tutustua peliin Air Toons joka sisältää moninpelin ilmataistelua varten täysin erilaisissa olosuhteissa.

Jos haluat mieluummin tähtien väliseen avaruuteen, voit kokeilla avaruusalusten lentämistä pelissä StarBlast.io, joka on avaruuteen sijoittuva 2D-moninpeli.

Lisää lentokonepelejä

Monet lentopelit ovat 3D-pelejä. Mutta täällä on myös paljon 2D arcade-tyylisiä pelejä. Monet näistä 2D-lentopeleistä sijoittuvat avaruuteen ja sisältävät moninpelitaisteluita. Astrix.io on loistava peli, jos etsit arcade-tyylistä toimintaa.

Tutustu itse lentokonepelien kokoelmaan tai käy tarkastamassa lentopelit -osio, josta löydät laajemman valikoiman ilmailupelejä!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Lentokonepelit ?

 1. Jet Rush
 2. Air Wars 3
 3. StarBlast
 4. Air Wars 2
 5. Robo Runner
 6. Air Toons
 7. Airmash (Airma.sh)
 8. X Trench Run
 9. Sol Wars
 10. Orbital Invaders

Mitkä ovat parhaat Lentokonepelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. StarBlast
 2. Airmash (Airma.sh)
 3. Cave FRVR
 4. Paper Airplane
 5. Airplane Survival

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Lentokonepelit?

 1. Space Battle
 2. Cuphead

Mitä ovat Lentokonepelit?

Lähde taivaalle valitsemassasi lentokonepelissä. Lentokoneet ovat uskomattomia kulkuneuvoja jotka kuljettavat meitä maapallon ympäri, taistelevat taisteluita ja vievät meidät avaruuden kiertoradalle. Voit taistella dogfighteissa, avaruuskahakoissa ja lentää uskomattomilla nopeuksilla. Löydä peli josta pidät ja aloita pelaaminen!


Pelaa parasta verkkoa Lentokonepelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Jet Rush ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää