Logo CrazyGames.fi
40 123
luokitukset
8,8
Developed by  Zack Wheelhouse

2 Player Tag on online-hippapeli, jossa on paikallinen moninpeli. Leiki hippaa toisen henkilön kanssa eri teemakentissä.

Pelaa Tagia verkossa

Tag, sinä olet se! 2 Player Tag -pelin avulla voit leikkiä kaverin kanssa hippaa yhdessä eri paikoissa käyttäen samaa näppäimistöä. Valitse sininen tai punainen ja hyppää peliin ja aloita hippaleikki! Jokainen uusi tag-kierros vie sinut tasolle, jossa on ainutlaatuinen visuaalinen ilme, musiikki ja esteitä, joita voit kiertää.

2 Player Tagin säännöt

Jos sinut saadaan kiinni, olet "se". Pelaaja, joka ei ole "se", saa pisteen jokaisen kierroksen lopussa. Paras neljästä voittaa.

Lisää 2 pelaajan pelejä

Jos olet liittoutunut ystäväsi kanssa ja haluat pelata lisää, siirry osoitteeseen kahden pelaajan pelit joka on täynnä kivoja pelejä. Joitakin hyviä valintoja ovat Basketball Stars, Fireboy and Watergirl 1 (tai jokin seuraavista Fireboy ja Watergirl peleistä), ja Getaway Shootout.

Ominaisuudet

  • Pelaa tag-peliä ystävän kanssa
  • Erilaisia ainutlaatuisia tasoja
  • Hauska visuaalinen ilme ja musiikki
  • Paras neljästä voittaa

Julkaisupäivä

joulukuu 2019

Kehittäjä

2 Player Tagin on kehittänyt Zack Wheelhouse.

Alusta

Web-selain

Viimeksi päivitetty

16. marrask. 2022

Kontrollit

Pelaaja 1 käyttää W/A/D-näppäimiä ja pelaaja 2 nuolinäppäimiä. Paina M-painiketta mykistääksesi pelin äänet, pidä Esc-painiketta pohjassa poistuaksesi pelistä.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos