Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

2048 City Builder

Luokitus:
8,3
(6 069 ääniä)
Kehittäjä:
Bëor Games
Julkaistu:
toukokuu 2024
Viimeksi päivitetty:
kesäkuu 2024
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

2048 City Builder on eloisa ja koukuttava pulmapeli, jossa yhdistyy 2048:n strateginen haaste ja kaupunginrakentamisen luova ilo! Uppoudu värikkääseen maailmaan, joka pursuaa sarjakuvamaista charmia, kun yhdistät laatat rakentaaksesi unelma kaupunkisi. Tässä ainutlaatuisessa pelimekaniikan sekoituksessa sinun pitää strategisesti yhdistää yhteensopivia laattoja avataksesi uusia rakennuksia ja maamerkkejä, jotka lisäävät kasvavan kaupunkikuvan loistoa. Jokaisen onnistuneen yhdistämisen myötä, näet kuinka kaupunkisi maisema muuttuu vaatimattomista alkuajoista vilkkaaksi metropoliksi, joka on täynnä elämää ja energiaa.

Mutta hauskuus ei tähän lopu! 2048 City Builder tarjoaa myös sosiaalisen kokemuksen, jossa voit keskustella ystäviesi kanssa verkkokeskustelussa, näyttää kaupunkisi muille verkossa ja lähettää lahjoja ystäville. Jaa edistymisesi, vaihda vinkkejä ja nauti yhdessä kaupunginrakentamisen yhteisöllisyydestä.

Innovatiivisten mekaniikkojen avulla pelaajat voivat ostaa laattoja, jotta he voivat nostaa kaupunkinsa uusiin korkeuksiin, ja todellinen haaste on saavuttaa 65 000 -palaa – paljon enemmän kuin tavallisessa 2048-pelissä. Tämä lisätty monimutkaisuus tekee pelikokemuksesta kiinnostavamman ja palkitsevamman.

Vangitsevien visuaalien ja intuitiivisen ohjauksen ansiosta peli tarjoaa loputtomasti viihdettä pelaajille kaikenikäisille. Haasta strateginen osaamisesi, kun selviydyt entistä monimutkaisemmista pulmatehtävistä samalla kun nautit kaupungin laajentamisen ilosta. Olitpa sitten pulmapelien harrastaja, kaupunginrakentamisen intoilija tai yksinkertaisesti etsit hauskaa ja osallistavaa peliä rentoutumiseen, tässä pelissä on jotain kaikille. Lähde tänään innostavalle matkalle, liity ystävien kanssa ja luo unelmiesi kaupunki!

Julkaisupäivä

Huhtikuu 2024

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

07. kesäk. 2024

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos