Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Battle for the Galaxy

Luokitus:
9,1
(39 863 ääniä)
Julkaistu:
marraskuu 2016
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Battle for the Galaxy on alustojen välillä toimiva MMO strategiapeli joka sijoittuu avaruuteen. Peliä on inspiroinut monet suositut Sci-Fi strategiapelit. Sinun tulee rakentaa ja laajentaa sekä tukikohtaasi, että armeijaasi tarpeeksi vahvaksi, jotta voit tuhota vihollisesi, kerätä resursseja, puolustaa tukikohtaasi ja tienata mitalleja. 3D visuaaleilla ja hyvällä musiikilla varustettuna, tämä peli on hyvä valinta selainpohjaiselle pelaamiselle.

Battle for the Galaxy

Battle for the Galaxy on ideaalinen niille pelaajille, jotka tykkäävät rakentaa eeppisiä, planetaarisia linnoituksia ja armeijoita, jotka voivat tuhota kokonaisia kaupunkeja sekunneissa. Tämä uskomattoman hauska peli on täysin ilmainen, suoraan selaimellasi - ilman rekisteröitymistä. Nouse komentajaksi ja hallitse armadaasi!

Rakentaminen

Rakentaaksesi vahvan armeijasi, tarvitset vahvan tukikohdan. Pelissä on yli 20 rakennusta rakennettavana ja päivitettävänä. Puolustamista varten muureja, bunkkereita ja teslatorneja ja muita futuristisia aseita puolustusta varten.

Pelissä on myös laaja valikoima militaristisa rakennuksia päivittämistä varten. Esimerkiksi Tech Lab-rakennus kehittää uusia teknologioita antaakseen sotilaillesi lisää voimaa hyökkäämistä varten. Rakenna yrityksen päämaja ja voit liittyä johonkin yritykseen jossa voit pyytää lisäjoukkoja suoraan yritykseltä. Voit joukkojen pyytämisen lisäksi saada boosteja rakentamiseen nopeuttaaksesi etenemistäsi pelin läpi.

Taistelut

Taistelut ovat tärkeitä etenemisen kannalta ja addiktoivan hauskoja samalla. Muita pelaajia vastaan taisteleminen lisää omaa tasoasi, mutta myös antaa mahdollisuuden kerätä heidän titaaniaan, joka on tärkeä resurssi rakentamisessa Battle for the Galaxyssä. Voit varastoida titaanisi varastorakennuksissa tukikohdassasi.

Ominaisuudet

  • Rakenna, laajenna ja strategisoi
  • Ilmainen ja alustojen v√§lill√§ sopiva peli
  • Uskomattomat 3D-grafiikat, efektit ja musiikki
  • Liity muihin yhti√∂ihin muiden pelaajien kanssa
  • 50 yksin pelattavaa teht√§v√§√§

Kehittäjä

Battle for the Galaxyn on kehittänyt AMT Games.

Julkaisupäivä

Syyskuu 2016

Alustat

Peli toimii verkkoselaimella ja on myös saatavilla Androidille ja iOS-puhelimille.

Kontrollit

  • Klikkaa interaktioidaksesi objektien ja rakennuksien kanssa
  • Klikkaa sijoittaaksesi sotilaita taistelun aikana
Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos