BlockTanks.io

34 838
luokitukset
8,4

BlockTanks on online-tankki .io-peli. Valitse haluamasi pelitila ja ammu tuhotaksesi vihollisen tankit ja lisätäksesi pisteitäsi. Voit pelata yksin tai ryhmissä. Löydä päivityksiä saadaksesi edun ja hallitaksesi tulostaulukkoa!

Kuinka pelata

Valitse pelimoodi

Valitse haluamasi pelimoodi pudotusvalikosta. Voit pelata battle royalea, payloadia, free-for-all ja joukkue deathmatchia.

Tuhoa vihollisen tankit

Ammu vihollistankkeja pisteittesi kasvattamiseksi. Kartat on suunniteltu taktiseen ammuntaan. Piiloudu seinien taakse samalla tavalla kuin missä tahansa ammuntapelissä. Ole reaktiivinen ja nopea!

Löydä uusia aseita

Jokainen pelaaja aloittaa perustankilla. Mutta on olemassa erilaisia aseita, mukaan lukien raketit, kranaatit, haulikot ja paljon muuta. Löydät nämä aseet hajallaan kartan ympäri ja vaihdat niiden välillä keskenään. Vastustajat myös pudottavat niitä kuoltuaan.

Samanlaisia pelejä

Meillä on monia erilaisia tankkipelejä kokoelmasamme. Tank Off 2 on 3D-taistelupeli verkossa. Kannattaa tarkistaa tämä, jos nautit moninpeleistä! Katso uusimmat io-pelimme nopeaa online-toimintaa varten!

Julkaisupäivä

Toukokuu 2018

Kehittäjä

BlockTanks.ion on kehittänyt Karate Fox Studios.

Alusta

Web-selain (työpöytä ja mobiili)

Esittelyvideo

Ohjaimet

  • WASD liikkuu
  • Hiiren vieritys tai Q tai E vaihtaaksesi aseita
  • Välilehti näyttää joukkueet
  • Shift vie valikkoon
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos