Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Bonk.io

Luokitus:
9,0
(79 752 ääniä)
Julkaistu:
elokuu 2016
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Bonk.io on verkossa toimiva fysiikkapeli .io-pelityyppisesti, jossa kilpailet jopa kahdeksan pelaajan kanssa. Tarkoituksena on voittaa vastustajasi työntämällä heidät tappaviin esineisiin (tai pois kartalta). Vaihtoehtoisesti voit katsella, kun pelaajat tekevät tämän itselleen. Viimeisenä pystyssä oleva voittaa.

Miten pelata Bonk.io

Perusteet

Pikapeli-vaihtoehdot antavat sinun aloittaa bonk.ion pelaamisen suoraan. Käytä nuolinäppäimiä liikkumiseen ja X-näppäintä tehdäksesi circleristäsi vaikeammin työnnettävän. Päämääränä on työntää vastustajasi pois kartalta tai aiheuttaa heille tarpeeksi tuhoa saadaksesi heidät räjähtämään.

Huitaise vihollisia hyppyjen avulla, ja liiku ja pidä X-näppäintä painettuna lisätäksesi painoa ja siirtääksesi esineiden alustoja. Pelatessasi totut pelin mekaniikkaan. Jokaisella tasolla on erilainen haaste - ole tarkkana ja arvioi tilanne nopeasti.

Mukauttaminen

Mukauta hahmosi (ympyrä) haluamallasi tavalla ja taistele jopa kolmea muuta pelaajaa vastaan sadoissa erilaisissa, pelaajien luomissa kartoissa. Voit myös tehdä omia Bonk.io-karttoja käyttämällä tasojen muokkaustyökalua.

Lisää samanlaisia pelejä

Valikoimastamme löydät fysiikkapelejä, joissa fysiikka on keskeinen osa pelattavuutta. Suosittu peli tässä kategoriassa on Stickman Supreme Duelist 2. Jos kaipaat lisää verkkotaisteluita, suosittelemme myös pelejä kuten Snake.io ja Ev.io.

Ominaisuudet

  • Koukuttavia ja nopeatempoisia moninpelitaisteluita
  • Erilaisia pelitiloja, joilla koet uusia haasteita
  • Aktiivinen verkkoyhteis√∂ vuodesta 2016 l√§htien
  • Tee omia r√§√§t√§l√∂ityj√§ karttoja, jotta muut pelaajat voivat pelata niit√§!

Kehittäjä

Bonk.io:n on kehittänyt lontoolainen pelintekijä Chaz, joka on aiemmin luonut Tiny Tanks -pelin.

Ensimmäinen julkaisupäivä

Syyskuu 2016

Alusta

Verkkoselain (HTML5)

Kontrollit

Käytä nuolinäppäimiä liikkuaksesi.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos