Bonk.io

66 415
luokitukset
9,1

Bonk.io on online-.io-peli jossa fysiikka on keskeisessä roolissa. Voit kilpailla jopa kahdeksan pelaajan kanssa. Tavoitteena on voittaa vastustajasi työntämällä heidät tappaviin esineisiin (tai pois kartalta). Vaihtoehtoisesti voit katsoa, miten pelaajat tekevät tämän itselleen. Viimeinen pystyssä oleva voittaa.

Bonk.io:n pelaaminen

Perusteet

Pikapelivaihtoehtojen avulla voit pelata bonk.io:ta heti. Käytä nuolinäppäimiä liikkumiseen ja X-näppäintä tehdäksesi ympyrästäsi vaikeamman työntää. Päätavoitteena on työntää vastustajat pois kartalta tai aiheuttaa heille niin paljon tuhoa, että he räjähtävät.

Iske vihollisia hyppyjesi avulla ja siirrä ja pidä X-näppäintä painettuna saadaksesi painoa ja siirtääksesi esineiden alustoja. Kun pelaat, totut pelimekaniikkaan. Jokaisella tasolla on erilainen haaste - sinun on oltava valppaana ja arvioitava tilanne nopeasti.

Mukauttaminen

Muokkaa hahmoasi (ympyrä) haluamallasi tavalla ja taistele jopa kolmea muuta pelaajaa vastaan jossakin sadoista erilaisista, pelaajien muokkaamista kartoista. Voit tehdä omia Bonk.io-karttoja tasoeditorin avulla.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Fysiikkapelit kokoelmassamme on laaja valikoima pelejä, joissa fysiikka on pelattavuuden ytimessä. Joitakin suosittuja fysiikkapelejä ovat Stickman Supreme Duelist 2 ja Tug the Table.

Ominaisuudet

  • Koukuttavat ja nopeatempoiset moninpeliottelut
  • Erilaisia pelitiloja uusia haasteita varten
  • Aktiivinen verkkoyhteisö vuodesta 2016
  • Tee omia mukautettuja karttoja muiden pelattavaksi!

Kehittäjä

Bonk.io:n on kehittänyt Chaz, lontoolainen pelinkehittäjä, joka on aiemmin luonut seuraavat pelit Tiny Tanks, Project Gungame ja paljon muuta.

Ensimmäinen julkaisupäivä

Syyskuu 2016

Alusta

Verkkoselain (HTML5)

Esittelyvideo

Kontrollit

Käytä nuolinäppäimiä liikkuaksesi.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos