Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Boomerang Chang

Luokitus:
8,1
(738 ääniä)
Kehittäjä:
Michel Gerard
Julkaistu:
helmikuu 2018
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Kuuluisan Little Ninja Hillin huipulla sijaitseva Chang on ollut hyökkäysten kohteena vuosikymmeniä. Mutta hän alkaa väsyä, ja nyt hän tarvitsee apuasi selviytyäkseen... Autetaan siis Changia heittämällä bumerangeja, taitoa, jonka hän hallitsee paremmin kuin kukaan muu. Mutta ole varovainen, sillä suurin uhka olet... sinä! Yritä kaataa mahdollisimman monta vihollista ja selvitä hengissä mahdollisimman pitkään.

Julkaisupäivä

Alkuperäinen julkaisupäivä on tammikuu 2015 Flash-pelinä ja päivitetty helmikuussa 2018. Peli nyt on HTML5-muodossa suuremmalla resoluutiolla ja sitä voi pelata mobiililaitteilla.

Kehittäjä

Boomerang Changin on kehittänyt Michel Gerard ja julkaisijana on CrazyGames.com. Michel on tehnyt myös muita mahtavia pelejä, kuten 10 More Bullets.

Ominaisuudet

  • Vaikuttava bumeranginheittopeli, jossa tulee eliminoida vihollisia taivaalta ja maalta samalla v√§ltt√§en niit√§
  • Heitetty bumerangi palaa aina takaisin, mik√§li se ei osu viholliseen, joten varmista, ett√§ heit√§t sen tarkasti ja et tapa itse√§si

Alustat

Boomerang Chang on nettiselainpeli (työpöytä- ja mobiililaitteilla). Se on myös saatavilla Android-sovelluksena ja iOS-sovelluksena.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos