Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Death Chase

Luokitus:
9,2
(91 922 ääniä)
Kehittäjä:
GameTornado
Julkaistu:
toukokuu 2022
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Luokitus:
Pelit
¬Ľ
Ajo
¬Ľ

Death Chase on taisteluajopeli, jossa ajetaan kilpaa ansoja ja esteitä täynnä olevilla radoilla. Osta päivityksiä ja aseita ajoneuvoosi ja ota kohteeksesi muut kilpa-ajajat räjähdysmäisen kaoottisessa Death Chase -kisassa.

Ominaisuudet

Toimintapainotteiset kilpailut

Raivaa tietäsi erilaisilla 2D-radoilla, jotka ovat täynnä valtavia hyppyjä, ansoja ja esteitä. Törmää muihin kilpa-autoihin ja katso, miten ne räjähtävät, kun sinä jatkat eteenpäin. Death Chase on tuhoa täynnä oleva hurja ja hauska kilpa-ajokokemus.

Lisäpotkua maaliin

Tee voltteja ja hulluja temppuja kerätäksesi nitroa. Kun pääset maaliin, saat 1-3 tähteä riippuen siitä, pääsitkö kolmen parhaan joukkoon. Jos et onnistu, epäonnistut kilpailussa.

Osta hulluja ajoneuvoja

Voit käyttää tähtiäsi ostaaksesi uusia ajoneuvoja autotallista. Ne vaihtelevat tavallisista autoista kaikenlaisiin hullunkurisiin koneisiin kaksikerroksisista busseista traktoreihin.

Varusta autosi DIY-aseilla

Saat myös muita valuuttoja, kuten kultaa ja jalokiviä, joilla voit päivittää ajoneuvoasi ja varustaa sitä lukuisilla vaarallisilla aseilla. Haluatko sahata vastustajasi kahtia tai räjäyttää heidät minigunin luodeilla?

Kehittäjä

Death Chasen on kehittänyt GameTornado, joka on aiemmin kehittänyt seuraavat pelit Lethal Race ja Rex-pelit (Rio, Meksiko, LA, ...).

Alustat

  • Web-selain
  • Android-sovellus
  • iOS

Julkaisupäivä

elokuu 2017

Viimeksi päivitetty

26. toukok. 2022

Kontrollit

  • WASD tai nuolin√§pp√§imet liikkumiseen
  • Z hypp√§√§miseen tai paiskautumiseen
  • X raketin ampumiseen
  • R kisan uudelleenaloittamiseen
Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos