Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Desert Riders: Car Battle Game

Luokitus:
9,2
(26 613 ääniä)
Kehittäjä:
SayGames
Julkaistu:
helmikuu 2024
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:

Desert Riders: Car Battle Game on rento ammuntapeli, jossa taistelet intensiivisiä taisteluita aseistetun ajoneuvon avulla. Taistele erilaisia vihollisia vastaan valtavalla asevalikoimalla, autoilla ja päivityksillä. Repi toiset autot kappaleiksi ja taistele hankalia pomovihollisia vastaan. Sukella autiomaahan ja aloita ammuskelu!

Pelaaminen

Lähde mukaan jännittäviin autotaisteluihin

Desert Riders tarjoaa jännittävän kokemuksen helpolla ohjattavuudella, joka tekee taisteluista saumattomia. Haasta itsesi monipuolisia vihollisia vastaan, mukaan lukien moottoripyörät, urheiluautot, poliisiautot ja panssaroituja kuorma-autoja. Kun räjäytät ajoneuvoja, saat nauttia niiden kappaleiksi repeämisestä tyydyttävällä tuhovisuaalisuudella. Suorita kulkureittiammuntoja rakennusten läheisyydessä hidastetusti, jotta saat bonuspalkintoja. Kerää eliminoituja vihollisia edetäksesi tasoilla ja ansaitse lisäpisteitä tarkan päähän osuvista osumista!

Navigoi apokalyptisissä maailmoissa

Kulje eteenpäin erilaisissa dystooppisissa maisemissa, joissa jokainen tarjoaa omat haasteensa ja maastonsa. Testaa taitosi vaativissa pomotaisteluissa ja näytä taitosi voiman ja panssarisi avulla näyttävästi.

Avaa paljon uusia esineitä ja päivityksiä. Joka kerta kun suoritat tason, avaat kaksi uutta asetta, joita voit käyttää tulevissa taisteluissa. Kun pääset uudelle alueelle, voit varustaa itsesi näillä aseilla sekä muilla tehokkailla bonuksilla, kuten terveyttä ja panssaria.

Hyödynnä voimavahvistuksia

Ennen jokaista tasoa voit valita erilaisia boostereita parantaaksesi pelikokemustasi. Vaihtoehtoina on lasereita, plasma-aseita, salamavaloja, panssareita tai terveysboostereita. Voit säätää lähestymistapaasi jokaiseen haasteeseen parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Päivitä ja muokkaa ajoneuvoasi

Valloita tasot ja saavuta virstanpylväät avataksesi aarrearkkuja, jotka ovat täynnä palkintoja. Käytä näitä voittoja muokataksesi ja parantaaksesi ajoneuvoasi autokaupassa. Avaa laaja valikoima autoja, mukaan lukien retro- ja harvinaismallit, ja personoi ajoneuvosi yli 70 muokkausvaihtoehdolla, joihin kuuluvat renkaat, puskurit, pakoputket, moottorit ja maalipinnat.

Tässä räiskintä- ja autopelissä on kaikki: nopeatempoista pelattavuutta, ällistyttävää jännitystä sekä hienoja autoja ja aseita. Tartu ohjauspyörään ja hyppää toimintaan! Pelaa Desert Ridersia nyt verkossa ja lähde hurjaan pyöritykseen!

Lisää samanlaisia pelejä

Oletko päättänyt pelata Desert Riders: Car Battle Gamea? Jos pidät räiskintäpeleistä, jotka ovat täynnä tuhoa ja kaaosta, valikoimassa on paljon muita pelattavia pelejä. Kurkista myös peleihin BattleDudes ja Time Shooter 2 saadaksesi lisää verilöylyä!

Julkaisupäivämäärä

  • Kes√§kuu 2020 (Android ja iOS)
  • Helmikuu 2024 (WebGL)

Alustat

  • Verkkoselain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos