Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Doge Miner

Luokitus:
9,4
(37 532 ääniä)
Julkaistu:
syyskuu 2014
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Luokitus:

Doge Miner on mahtava asteittainen peli, jossa on mukana kaikkien suosikki shibe inu -pentu. Se on Cookie Clickerin innoittama tyhj√§k√§yntipeli, jossa pelin tavoitteena on klikata tiesi kuuhun! ūüöÄ Jatko-osaa varten tutustu Doge Miner 2:een.

Miten pelata

Ota menolippu kuuhun

Haluatko viedä Dogecoinin kuuhun? Aloita sitten louhintaprosessi! Käytä Doge-kumppaneitasi Dogecoinin louhintaan ja osta erilaisia päivityksiä kaupasta. Tavoitteenasi on päästä kuuhun, mikä maksaa huikeat 50 tuhatta dogea! Sieltä voit sitten jatkaa matkaasi minne vain!

Todista että se on enemmän kuin meemikolikko

Voit saada avuksesi kennelit, jotka ovat täynnä Shibe Inu -koiria, orjakissan, joka julkaisee kiinnostavia meemejä ja paljon muuta. Jokainen päivitys kasvattaa Dogecoinin määrää, kunnes olet kultaisten kolikoiden ympäröimä. Paljon wau, paljon kolikoita!

Päivitä louhintalaitteistosi

Voit myös päivittää louhintapisteitäsi ja saavuttaa tavoitteita, jotta tunnet itsesi todelliseksi Doge-harrastajaksi. Voit parantaa hakkuuta ja saavuttaa uusia saavutuksia. Olet vain muutaman klikkauksen päässä krypto-omaisuudesta!

Lisää tämäntyyppisiä pelejä

CrazyGames-sivustolla on satoja muita klikkailupelejä pelattavana. Myös muita suosittuja tyhjäkäyntipelejä, joissa on hauskoja hahmoja ja suosittuja meemejä, ovat Capybara Clicker 2 ja Planet Clicker 2.

Kehittäjä

Pelin on kehittänyt rkn!

Julkaisupäivä

Syyskuu 2014

Alustat

  • Web-selain
  • Android

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos