8 309
luokitukset
9,0

Eliatopia on selainpohjainen roolipeli, joka sijoittuu Eliatopian tuntemattomaan maailmaan. Sinut lähetetään tähän maailmaan tehtävänäsi löytää uutta elämää. Valitse yksi neljästä luokasta ja rakenna hahmosi taitoja tässä fantastisessa isometrisessä roolipelissä!

Ominaisuudet

Valitse eri luokkien joukosta

Eliatopiassa on neljä luokkaa. Nämä luokat ovat soturi, jousimies, velho ja pyssymies. Jokaisella luokalla on oma ydinkykynsä, jota voit parantaa pelin edetessä. Kun valitset luokan, voit muokata sen ulkonäköä ainutlaatuisen tyylin saavuttamiseksi.

Osta uusia varusteita ja paranna taitojasi

Kun etenet pelissä taistelemalla tuonpuoleisissa taisteluissa, ansaitset XP:tä ja nouset tasoja, löydät ryöstösaaliita ja kolikoita, joilla voit ostaa uusia varusteita, ja parannat hahmosi ominaisuuksia taitopuussa. Varusteet antavat sinulle lisää puolustus- ja hyökkäysvoimaa sekä erilaisen ulkonäön.

Taistele kaikenlaisia maan ulkopuolisia olentoja vastaan

Eliatopia-planeetalla on monia avaruusolentoja ja kummallisia olentoja, joita vastaan taistella. Niiden voittaminen vaikeutuu pelin edetessä, minkä vuoksi sinun on nostettava tasoasi ja hankittava asianmukaiset varusteet, kun jatkat vaeltelua tällä valtavalla planeetalla.

Vaihda, liittoudu ja taistele ystävien kanssa

Eliatopia on roolipeli, jossa on loistava pelaajien välinen vuorovaikutus ja sosiaalinen järjestelmä, jonka avulla voit pitää yhteyttä ystäviin. Voit käydä kauppaa muiden pelaajien kanssa ja taistella heitä vastaan myös PvP:ssä.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Selaa Roolipelit-osiota löytääksesi lisää erinomaisia selainpohjaisia roolipelejä. Suosittuja valintoja tässä kategoriassa ovat muun muassa Shakes and Fidget, Dynamons World ja War Lands.

Julkaisupäivä

huhtikuu 2020

Kehittäjä

Eliatopian on kehittänyt Robby Scherer.

Alustat

  • Web-selain
  • Android

Esittelyvideo

Kontrollit

  • Liiku : WASD tai nuolinäppäimet
  • Hyppää: Välilyönti
  • Hyökkää: Hiiren vasen tai C
  • Kerää esineitä: E
  • Vuorovaikuta: V
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos