Empire: World War 3 (Millennium Wars)

3 745
luokitukset
8,7
Empire: World War 3 (Millennium Wars) on avaruuteen sijoittuva MMO-strategiapeli. Rakenna siirtokunta Mars:ille ja taistele osastasi harvinaisia ​​ja arvokkaita resursseja. Rakenna futuristinen avaruusarmeija ja taistele miljoonien muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa ja muodosta liittoutumia muiden komentajien kanssa päästäksesi johtoon.

Peliohjeet

Tavoitteet

Luo voimakkaiden joukkojen armeija puolustamaan siirtomaatasi ja tutkimaan Marsin Millenium-esiintymiä. Millennium on harvinainen resurssi, jota sinun on löydettävä ja lähetettävä Mars-kauppaliittoon. Lähetä niin paljon kuin mahdollista, noustaksesi hallitsevaksi sotilaalliseksi voimaksi Marsin pinnalla.

Tukikohdan rakentaminen

Rakenna ja laajenna tukikohtaasi nopeaan ja tehokkaaseen yksikkötuotantoon ja resurssien hallintaan. Voit päivittää rakennuksesi ja yksikkösi ja tutkia uusia kohteita edistyessäsi. Tässä pelissä on nopeaa pelitempoa ja laaja valikoima yksiköitä ja teknisiä päivityksiä, jotka antavat sinulle edun. Liity Millennium Warsiin jo tänään ja rakenna imperiumisi Marsiin!

Taistelut & Liitot

Millennium Wars on häikäilemätön sota eri yritysryhmittymien välillä maksimaalisen voiton saavuttamiseksi. Sinun on käytettävä erilaisia ​​taktiikoita, kuten armeijasi komentaminen ryöstämään vihollisen tukikohtia, sieppaamaan kilpailevia lähetyksiä resurssien varastamiseksi ja taistelemaan eeppisiä sotia, saatuasi tarpeeksi tulivoimaa.

Uusien tekniikoiden ja strategioiden tutkimisen lisäksi kilpailuetujen saamiseksi liittoutumiin liittyminen on olennainen avain menestykseen Empire: World War 3:ssä. Yhdistä voimasi voimakkaiden komentajien kanssa mahdollisuuksiesi parantamiseksi ja saavuttaaksesi voiton. Viime kädessä hallitset Mars Trade Federationia toimitusjohtajana ja nauti ainutlaatuisista eduista.

Julkaisupäivä

Empire: World War 3 julkaistiin alun perin huhtikuussa 2017 Android-pelinä. Maaliskuusta 2018 lähtien pystyt pelaamaan peliä ilmaiseksi verkkoselaimellasi! Peli tunnettiin alun perin nimellä Empire: Millennium Wars, kunnes se muutettiin nimellä Empire: World War 3 tammikuussa 2019.

Kehittäjä

Goodgame Studios on kehittänyt Empire: World War 3:n. He tuottavat myös muita suosittuja ilmaisia ​​pelejä, kuten Goodgame Empire ja Big Farm.

Ominaisuudet

  • Toiminnallinen MMO-strategiapeli Marsissa
  • Rakenna eeppinen tukikohta ja tutki uusinta teknologiaa
  • Käske armeijaa strategisesti ryöstämään arvokkaita resursseja
  • Liity liittoihin voimakkaiden komentajien kanssa kilpailuedun saavuttamiseksi

Alustat

  • Verkkoselain
  • Android
  • iOS

Esittelyvideo

Kontrollit

Käytä hiirtäsi pelataksesi peliä.
Mainos
Näytä vähemmän
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos