Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Gun Mayhem 2

Luokitus:
8,5
(82 900 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Gun Mayhem 2 on toimintapakattu 2D-tasohyppely ammuntapeli. Taistele kaoottisissa taisteluissa täynnä aseita ja räjähdyksiä. Pelissä on erilaisia pelitiloja, joita voit tutkia ja edetä pelissä.

Miten pelata

Mukauta hahmosi

Voit mukauttaa hahmosi valikoimalla erilaisia ulkonäköjä. Vaihda heidän väriään, kasvojen karvoitusta ja yleistä asua tullaksesi areenan siisteimmäksi ampujaksi. Tärkeintä on kuitenkin valita ainutlaatuinen etu, joka antaa sinulle edun pelissä.

Lähetä vastustajasi lentoon

Pelin tavoite on samankaltainen kuin peleissä Super Smash Flash. Räjäytä vastustajat pois alustalta ja varmista, etteivät he voi hypätä takaisin. Kun sinä tai vastustajasi putoaa pois alustalta, menetätte elämän. Voit kerätä erilaisia aseita laatikoista ja muita voimakkaita lisävarusteita, jotka ilmestyvät kartalle.

Valitse pelitilasi

Voit pelata kampanjatilaa ja avata ainutlaatuisia tasoja tai luoda oman pelin omilla kriteereillä ja monilla erilaisilla kartoilla. Mukautetuissa peleissä voit pelata paikallisesti jopa 3 ystävääsi vastaan monilla eri asetuksilla, jotka tekevät pelistä hauskan.

Ota vastaan ylimääräisiä haasteita

On myös haastetila, jossa voit hallita ampumistaitojasi ja saada tähtiarvion suorituksestasi. Hyppää kaoottisiin taisteluihin tässä klassisessa pelissä, joka tuo enemmän kaaosta kuin koskaan ennen! Jos haluat vähemmän kaaosta, tarkista alkuperäinen peli Gun Mayhem.

Ominaisuudet

  • Erikoisaseita ja lis√§varusteita
  • Mukautettavat hahmot, joilla on ainutlaatuisia etuja
  • Haastetila, jossa voit testata ampumistaitojasi
  • Pelaa yksinpeli√§ tai paikallisesti jopa 3 muun pelaajan kanssa

Julkaisupäivä

Elokuu 2012

Kehittäjä

Gun Mayhem 2:n kehitti Kevin Gu.

Alusta

  • Verkkoselain

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos