Logo CrazyGames.fi
13 512
luokitukset
9,0
Developed by  YYZ

Havendock on merelle sijoittuva selviytymissimulaatiopeli. Kerää resursseja ja rakenna kukoistava valtameriyhteisö, jota merenkulkijat etsivät. Tutki uusia tavaroita ja materiaaleja, jotta voit parantaa asutustasi ja pitää väestösi tyytyväisenä.

Laita alueille jotain erityistä

Kerää perusmateriaaleja ja ruokaa klikkaamalla niitä, kun ne kelluvat ohi. Tällä tavoin voit laajentaa valtamerialuettasi ja rakentaa kaiken tarvittavan pienen yhteisösi perustamiseen aina maatiloista vesipumppuihin ja keittomajoihin.

Rakenna kukoistava meriyhteisö

Rakenna taloja vastasaapuneille matkustajille. Anna yhteisön jäsenille erilaisia tehtäviä, kuten ruoanlaitto ja veden pumppaus, jotta heistä tulisi omavaraisia. Tee kauppaa merenkulkukauppiaiden kanssa, kun he kulkevat kasvavan meriutopiasi ohitse.

Edistä merenkulkuyhteiskuntaa

Havendockissa edistyminen edellyttää uusia rakennuksia ja materiaaleja. Tutkimus on välttämätöntä uusien asukkaiden perustarpeiden tyydyttämiseksi. Edistyessäsi tutkimus kehittyy edistyneempiin ja ylellisempiin tuotteisiin, jotka maksimoivat kansasi hyvinvoinnin ja tekevät siitä yhden halutuimmista paikoista koko luomakunnassa.

Pelaa verkossa ystäviesi kanssa

Liity moninpeleihin ja vie valtameriyhteisösi seuraavalle tasolle. Voit pelata verkkopelissä klikkaamalla 'moninpeli' -painiketta ruudun vasemmassa alakulmassa. Liityt automaattisesti olemassa olevaan peliin tai aloitat uuden pelin, jos sellaista ei ole saatavilla.

Ominaisuudet

  • Rakenna merellinen siirtokunta tyhjästä
  • Uusien rakennusten ja teknologian tutkiminen
  • Seuraa, miten yhteisösi kasvaa ja kehittyy
  • Nauti kauniista ja mukaansatempaavista 3D-grafiikoista

Julkaisupäivä

huhtikuu 2022

Kehittäjä

YYZ on kehittänyt Havendockin.

Alusta

Web-selain

Viimeksi päivitetty

27. lokak. 2022

Kontrollit

  • WASD / nuolinäppäimet = liiku
  • Hiiren vasen painike = valitse
  • Hiiren oikea painike tai Q = poista valinta

*Pikanäppäimien tiedot ovat pelin sisällä

Mainos
Steam Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos