Logo CrazyGames.fi

Mahjong Classic

30 729
luokitukset
8,1

Mahjong Classic on ilmainen mahjongpeli, joka sisältää perinteiset säännöt ja laatat. Tämä klassinen ja ikoninen peli laittaa logiikka- ja muistitaitosi koetukselle. Aikarajoituksia tai esteitä ei ole, voit rentoutua ja nauttia rentouttavasta mahjong-pelistä verkossa omaan tahtiisi.

Kuinka pelata Mahjong Classicia

Laattaryhmät

Mahjong on haastava pulmapeli, jossa on 144 laattaa, jotka on jaettu pääasiassa kolmeen maahan. Ensisijaiset maat ovat:

  • Pisteet - sisältävät ympyröitä
  • Bambu - sisältävät viivoja
  • Hahmot - sisältävät kiinalaisia hahmoja

Tässä Mahjong Classicin versiossa voit huomata myös sekoituksen kunnia- ja bonuslaattoja, kuten kukkalaattoja ja lohikäärmelaattoja.

Monet laatat näyttävät samanlaisilta, mutta niissä on pieniä visuaalisia eroja. Sinun täytyy pitää mielesi terävänä ja keskittyä erojen havaitsemiseen löytääksesi identtiset kappaleet, jotka sopivat yhteen.

Sopivat laatat

Mahjongista tekee hankalan se, että nappuloita ei voisiirtää molempien puolien ollessa tukossa. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää mahjong-laattoja vain, jos vähintään yksi vasen tai oikea puoli on vapaa. Helpottaaksesi pelaamista kannattaa aloittamaa kasan yläosasta ja kulkea alaspäin.

Vinkkien käyttö

Jos jäät jumiin, Mahjong Classicissa on loputtomasti vihjeitä, ja voit sekoittaa laudan milloin tahansa. Tämä on virkistävä muutos mahjong-peleihin, jotka lisäävät aikarajoja ja joissa ei ole vinkkejä. Voit todella miettiä liikkeitäsi huolellisesti tässä pulmapelissä.

Lisää samankaltaisia pelejä

Mahjong Classic on paras valinta, jos haluat pelata alkuperäistä peliä mahjong solitaire. Valittavana on kuitenkin monia muita nimikkeitä ilmaiset mahjong-pelit kokoelmassamme. Voit pelata mitä tahansa näistä peleistä ilmaiseksi verkossa selaimessasi. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat mm Mahjong Connect, Mahjong-Alchemy, ja Mahjong Dark Dimensions.

Ominaisuudet

  • Sekoitus suite- ja honor-laattaryhmiä
  • Rento tahti - ei aikarajoituksia
  • Loputtomat vihjeet ja sekoitukset auttavat pelaamista
  • Puhtaat, terävät kuvat upeilla äänitehosteilla

Julkaisupäivä

Huhtikuu 2018

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili).

FAQ

Toimiiko Mahjong Classic mobiililaitteella?

Kyllä, voit pelata Mahjong Classicia mobiililaitteellasi!

Mitkä ovat Mahjong Classicin säännöt?

Sovita identtiset laatat keskenään poistaaksesi ne. Voit siirtää mitä tahansa laattaa, jonka vasen, oikea tai molemmat puolet eivät ole muiden nappuloiden tukkimia.

Onko Mahjong Classic hyvä aloittelijoille?

Kyllä. Jos haluat oppia pelaamaan perinteistä Mahjong Solitairea, Mahjong Classic on loistava valinta. Vihjeitä on ääretön määrä, jos jäät jumiin.

Kontrollit

Vasen hiiren painike valitsee palikan.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos