Mahjong Classic

17 449
luokitukset
8,0

Testaa logiikkaasi ja vastaavia taitojasi Mahjong Classic -pelissä. Mahjong Classicin avulla voit pelata tätä legendaarista ja ikonista lautapeliä selaimessasi! Tämä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista lautapeleistä, ja voit pitää hauskaa tuntikausia yrittäessäsi saavuttaa parhaat pisteytykset. Peli on yksinkertainen: sinun täytyy sovittaa samanlaiset palikat yhteen poistaaksesi kaikki palikat pelikentältä.

Tämä saattaa kuulostaa helpolta, mutta sinun on työskenneltävä loogisesti ja poistettava laatat ylhäältä alaspäin. Laatat sisältävät upeita kiinalaisia symboleja ja kuvakkeita, ja tämän selainversio on yksinkertaisesti kaunis. Yritä poistaa laatat mahdollisimman nopeasti ja katso, mikä on nopein aika minkä voit saada!

Pelin tausta näyttää upealta ja laatat näyttävät myös aidoilta. Tämän selainversion avulla käyttäjät voivat nauttia pelistä erittäin yksityiskohtaisesti. Lisäksi pelimekaniikka on helppo hallita - napsauta hiirtä napsauttamalla eri laatat ja yritä sovittaa ne yhteen.

Jos olet jumissa, on pelissä on myös vihjeominaisuus - tämä näyttää seuraavat käytettävissä olevat siirrot. Vaihtoehtoisesti viimeinen siirto voidaan kumota. Tämä ei tarkoita sitä, että voit huijata, mutta palvelusehdot ja vihjeet auttavat suuresti, jos et löydä liikkuvia palikoita.

Yhteensä sinun on hallittava 144 laattaa, jotka on levitetty 5 eri kerrokseen. Tämä saattaa kuulostaa helpolta, mutta haaste on vaikea ja sinun täytyy osata ennakoida seuraava siirtosi. Kokeile Mahjong-klassikkopeliä tänään ja katso kuinka nopeasti voit suorittaa pulmapelin loppuun.

Julkaisupäivä

Huhtikuu 2018

ominaisuudet

  • Klassinen Mahjong-peli
  • 144 laattaa 5 kerroksessa
  • Vihreä tausta bambukuvalla
  • Voit tehdä liikkeitä uudelleen ja käyttää vihjeitä

Alusta

Web-selain (työpöytä ja mobiili).

Esittelyvideo

Kontrollit

Vasen hiiren painike valitsee palikan.

Mainos
Näytä vähemmän
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos