Logo CrazyGames.fi
background

Planet Clicker

27 763
luokitukset
8,9

Planet Clicker on yksinkertainen klikkauspeli, jossa tavoitteesi on lisätä energiantuotantoa ja asuttaa muita planeettoja. Osta ja päivitä erilaisia energiantuotantovälineitä ja katso, miten yksiköt virtaavat!

Asuta aurinkokunta

Maa

Planet Clicker alkaa maapallolla ja erilaisilla energiaparannuksilla. Voit lisätä energiantuotantoa parantamalla klikkausvoimaasi, rakentamalla maatiloja, voimalaitoksia ja paljon muuta.

Mars

Kun olet ansainnut tarpeeksi energiaa Maasta, voit ostaa Marsista energiaa planeettojen välisellä energiayksikköjen siirrolla. Punainen planeetta tuo mukanaan joukon uusia päivityksiä, kuten aurinkoöljyä, hiiltä, ydinvoimaa ja muukalaisteknologiaa.

Venus

Viimeinen planeetta on Venus, jonka ostaminen maksaa 1 biljoonaa energiayksikköä. Tällä planeetalla on erilaisia teknologioita, kuten rautaa, laavaa ja salaperäinen "tulevaisuuden teknologia"-päivitys, joka on listan lopussa.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Clicker- ja idle-pelit ovat eräitä internetin koukuttavimpia lajityyppejä. Se tarkoittaa, että sinulla on valinnanvaraa. Kun olet valloittanut aurinkokunnan, kannattaa tutustua myös seuraaviin klassikkopeleihin. Candy Clicker 2, Orb of Creation ja GrindCraft.

Julkaisupäivä

maaliskuu 2020

Kehittäjä

Planet Clickerin on kehittänyt Coltroc.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Kontrollit

Hiiren vasen painike energian generoimiseen.

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos