Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Snake

Luokitus:
8,0
(1 171 ääniä)
Julkaistu:
kesäkuu 2019
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Paljon odotettu Kärmepeli on palannut uusilla mahtavilla tasoilla ja käärmeillä. Tämä klassinen arcade-peli tekee paluun, mutta tällä kertaa voit pelata sitä mobiiliselaimellasi sen sijaan, että käyttäisit vanhanaikaista Nokia 3310 -matkapuhelinta! Jos joku vielä muistaa pelanneensa alkuperäistä Kärmepeliä, hän ihastuu tähän selainversioon.

Pelimekaniikka pysyy samana. Ohjaa nälkäistä käärmettä näppäimistön nuolinäppäimillä. Liikuta käärmettä pelialueella ja kerää hedelmiä, kun etenet pelissä. Jokaisen syömän hedelmän myötä käärme kasvaa yhden palikan verran pituutta.

Yritä kasvattaa valtava käärme ja saavuttaa korkeat pisteet kiertämällä karttaa ja keräämällä ruokaa. Voit syödä erilaisia ruokia, kuten omenoita, päärynöitä ja jopa pieniä olentoja, kuten etanoita. Eläinten syöminen antaa sinulle enemmän pisteitä, esimerkiksi hiiret antavat 60 pistettä, kun taas omenat vain 30 pistettä.

Voit myös kerätä käärmeen munan jokaisella tasolla, kun saavutat tietyn pistemäärän. Näitä uusia käärmeen munia voit sitten kuoriutua auki ja pääset ohjaamaan uutta käärmettä! Esimerkiksi toinen avattava käärme on Drake - siisti käärme/lohikäärme-hybridi. Yhteensä voit pelata kahdeksalla erilaisella käärmeellä ja lisää on tulossa.

Lisäksi pelissä on kolme eri pelinopeutta. Nopeus yksi on erittäin hidas, jolloin käärmeen ohjaaminen on helppoa. Nopeus kolme taas on erittäin nopea ja vaatii nopeita refleksejä ja reaktioita käärmeen tehokkaaseen ohjaamiseen.

Grafiikat tässä pelissä saattavat olla retrohenkiset, mutta ne ovat edelleen parannus vanhoihin matkapuhelinversioihin verrattuna. Pelikokemus on kuitenkin se, joka tekee tästä mahtavasta käärmetittelystä todellisen ykkösen. Pelin yksinkertaisuus tekee siitä äärimmäisen koukuttavan ja hauskan. Miksi et siis kokeilisi tätä klassista arcade-peliä jo tänään ja näkisi, minkälaisen korkean pistemäärän saat kirjattua?

Julkaisupäivä

Kehittäjä

Ominaisuudet

  • Virallinen alkuper√§inen Nokia-versio
  • Koko n√§yt√∂n tila saatavilla
  • 3 k√§√§rmenopeutta saatavilla

Alusta

Web-selain (tietokoneet ja mobiili)

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos