Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Sportcars Crash

Luokitus:
8,2
(39 660 ääniä)
Kehittäjä:
C Games
Julkaistu:
joulukuu 2023
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Pelit
¬Ľ
Ajo
¬Ľ

Sportcars Crash on ajopeli, jossa jokainen mutka merkitsee vaaraa ja selviytyminen on viimeinen haaste. Aja erilaisilla autoilla, joilla kaikilla on omat ainutlaatuiset ominaisuudet ja tuhoutuvuus. Olipa valintasi taitavasti navigoida maaliviivalla tai nauttia törmäyksen jännityksestä, tämä adrenaliinilla täytetty ajon taitojen ja vaiston testi on sinun.

Miten pelata

Kilpaile esteiden läpi

Ota vastaan rohkeita haasteita Sportcars Crashissa. Jokainen taso on täynnä jännittävää vauhtia ja rohkeita temppuja, sekä lukuisia esteitä, jotka voivat murskata ja romuttaa autosi, jos et ole varovainen.

Pääse maaliviivalle

Tavoitteesi Sportcars Crashissa on päästä loppuun ehjänä. Mitä enemmän keilapalloja kaadat lopussa, sitä suurempi on pistebonuksesi. Jos törmäät radalta tai räjähdät ennen maalia, sinun täytyy aloittaa rata uudelleen. Voit myös korjata autosi, mikäli se saa kriittisen vaurion.

Osta uusia rikkoutuvia ajoneuvoja

Saat rahaa suorittaessasi tason. Käytä näitä rahoja kaupassa ostamaan erilaisia hienoja uusia autoja. Jokaisella autolla on oma luonteensa, ainutlaatuiset nopeudet, tuhoutuvuus ja ohjattavuus. Löydä auto, joka vie sinut radan läpi ilman dramatiikkaa!

Lisää samanlaisia pelejä

Jos nautit haastavien esteiden voittamisesta korkealla nopeudella, meillä on runsaasti muita pelejä Sportcars Crashin kaltaisista peleistä autopelien osiosta. Tsekkaa myös Moto X3M ja Drift Boss lisää ajotunnelmaa varten.

Ominaisuudet

  • Paljon ainutlaatuisia ja haastavia tasoja
  • J√§nnitt√§vi√§ temppuja ja vauhtia
  • Eeppinen ajoneuvojen tuhoutuminen
  • Valikoima ostettavia autoja

Julkaisupäivä

Joulukuu 2023

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos