Logo CrazyGames.fi
background

Stabfish.io

172 128
luokitukset
8,5

Stabfish.io on ilmainen io-peli, jossa pelaat tappavana valtameren pedona. Liity monen pelaajan areenalle, jossa olet vaarallisilla syöksyhampailla varustettu kala, ja ota saaliosuutesi välttäen toisten pelaajien sarvien terävää päätä. Kerää kaloja kuten palkintoja, syö ruokaa tehostamiseksi ja hallitse merta.

Kuinka pelata

Syö ruokaa saadaksesi parannuksia ja korkeammat pisteet. Syö muut kalat hyökkäämällä sivulta ja takaa. Jokainen tappo lisää pituutta syöksyhampaisiisi. Kun syöksyhampaasi on tarpeeksi pitkä, voit olla rohkeampi hyökkäyksissäsi

Mitä enemmän kaloja puukotat, sitä korkeammaksi pisteesi nousevat. Jokainen kalanrunko koristaa vartasi muistutuksena kovasta ja tappavasta luonteestasi.

Mukauttaminen

Kalastaminen

Stabfishissa on useita kalapäivityksiä. Voit avata lisää merieläimiä, kuten tappajavalaita ja vasarahaita, saavuttamalla virstanpylvään eri kohdat. Nämä avattavat kalat tarjoavat pelin sisäisiä etuja, kuten lisää tappobonuksia.

Aseet

Jokainen pelaaja aloittaa perushampailla. Kun olet saavuttanut tason 4 hampaittesi kanssa, voit päivittää sen kolmiosaiseksi. Sama logiikka pätee päivittämiseen jäähdytysteräksi ja moottorisahaksi.

Samanlaisia pelejä

Stabfish.io on samanlainen kuin monet io-genren areenapelit. Selaa kokoelmaa löytääksesi lisää näitä addiktoivia helmiä. Hyppää suoraan Worms.Zoneen saadaksesi yhtä nautinnollisen kokemuksen.

ominaisuudet

  • Aggressiivinen puukota tai tule puukotetuksi pelaus
  • Satunnaiset bonukset antavat sinulle etuja
  • Tappa vihollisia ja syö ruokaa lisätäksesi pisteitäsi ja tehostaaksesi mittaria
  • Avaa saavutukset päivittääksesi kalasi ja aseesi

Julkaisupäivä

Helmikuu 2020

Kehittäjä

Stabfish.io: n teki Zytech AI.

Alusta

nettiselain

Viimeksi päivitetty

08. elok. 2022

Ohjaimet

PC

  • Ohjaa liikettä siirtämällä hiirtä
  • Paina hiiren vasenta painiketta lisätäksesi nopeutta

Matkapuhelin

  • Pyyhkäise ohjataksesi suuntaa
  • Pidä kahta sormea ​​näytöllä boostataksesi
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos