Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Stabfish 2

Luokitus:
8,4
(89 983 ääniä)
Kehittäjä:
Zytech AI
Julkaistu:
syyskuu 2021
Viimeksi päivitetty:
maaliskuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Pelit
¬Ľ
.io
¬Ľ

Stabfish 2 on jatko-osa Stabfish.io, hai-taisteluareena .io -pelille. Taistele muita haita vastaan online-areenalla ja lävistä niin monta kuin pystyt. Tämä toinen osa sisältää uusia haita, kykyjä, saalista ja paljon muuta.

Ominaisuudet

Valitse hai

Hain evoluutioita on kolme. Kehityt aina kun kuolet. Kolme ensimmäistä tyyppiä ovat Sinihai, Valkohai ja Megaladon. Jokainen näistä kolmesta kehityksestä on päivitettävissä. Päivitetyillä haikaloilla on paremmat kyvyt. Voit avata ne saavuttamalla virstanpylvässaavutuksia.

Taistelu areenalla

Stabfish 2:ssa on kyse nopeatempoisesta taistelusta. Vihollinen voi lävistää sinut alle sekunnissa. Liiku nopeasti käyttämällä boostia ja yritä saada isommat kalat kiinni nopeilla liikkeillä. Kun puukotat vihollishain, se jää kiinni torahampaaseesi kunnes uit seinään. Tämä poistaa ne ja vuodattaa ruokaa täydennystäsi varten.

Ryöstä ja valmistaa uusia varusteita

Stabfish IO 2:ssa on mukana ryöstö- ja käsityöjärjestelmä. Saalis menee inventaariolaukkuun materiaalien, piirustusten tai koristeiden alle. Materiaaleilla voit askarrella piirustuksista löytyviä esineitä, joilla on eri harvinaisuusasteet.

Luo haijoukkue

Muodosta joukkue ja kilpaile tuntikohtaisessa Armaggedon-tapahtumassa. Joka tunti sinulla on mahdollisuus päästä tapahtuman rankinglistan kärkeen. Voit luoda joukkueen tai liittyä siihen milloin tahansa, mihin tahansa peliin.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Uusia ja suosittuja IO-pelejä on paljon enemmän. Katso .io luokka. Stabfish 2:n kaltainen peli on Hungry Shark Arena Ubisoftilta. Tutustu haipeleihin täältä.

Julkaisupäivä

Syyskuu 2021

Kehittäjä

Zytech AI kehitti Stabfish2.io-Multiplayer -pelin.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Kontrollit

  • Hiiri = t√§ht√§√§ asettasi
  • Hiiren vasen ja oikea = k√§yt√§ taitojasi
Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos