Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Stabfish 2

Luokitus:
8,2
(136 699 ääniä)
Kehittäjä:
Zytech AI
Julkaistu:
syyskuu 2021
Viimeksi päivitetty:
joulukuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Pelit
¬Ľ
.io
¬Ľ
Wiki-sivut:

Stabfish 2 on jatko-osa Stabfish.io-pelille, joka on hai-taisteluareena .io -peli. Taistele muita haita vastaan verkkoareenalla ja puukota niin monta vihollista kuin mahdollista. Tämä toinen osa sisältää uusia haita, kykyjä, saalista ja paljon muuta.

Pelaaminen

Valitse hai

Hain evoluutioita on kolme. Kehityt aina kun kuolet. Kolme ensimmäistä tyyppiä ovat Sinihai, Valkohai ja Megalodon. Jokainen näistä kolmesta kehityksestä on päivitettävissä. Päivitetyillä haikaloilla on paremmat kyvyt. Voit avata ne saavuttamalla virstanpylvässaavutuksia.

Taistele areenalla

Stabfish 2:ssa on kyse nopeatempoisista taistelutaidoista. Vihollinen voi puukottaa sinut alle sekunnissa. Liiku nopeasti käyttämällä boostia ja yritä napata isommat kalat pois nopeilla liikkeilläsi. Kun puukotat vihollisen hain, se jää kiinni keihääsi, kunnes ui seinään. Tämän tekeminen irrottaa ne ja vuodattaa ruokaa niiden ruumiista täydennystäsi varten.

Ryöstö ja uusien varusteiden valmistaminen

Stabfish.IO 2:ssa on mukana ryöstö- ja käsityöjärjestelmä. Saalis menee inventaariolaukkuusi materiaalien, piirustusten tai koristeiden alle. Materiaaleilla voit askarrella piirustuksista löytyviä esineitä, joilla on eri harvinaisuusasteet.

Luo haijoukkue

Muodosta joukkue ja kilpaile tuntikohtaisessa "Armaggedon"-tapahtumassa. Joka tunti sinulla on mahdollisuus päästä tapahtuman rankinglistan kärkeen. Voit luoda joukkueen tai liittyä siihen milloin tahansa, mihin tahansa peliin.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

.io-kategoriassa on paljon lisää uusia ja suosittuja IO-pelejä. Stabfish 2:n kaltainen nimi on Hungry Shark Arena, jonka on suunnitellut Ubisoft. Tutustu myös muihin suosittuihin vesipohjaisiin .io-peleihin, kuten Ducklings ja DuckPark.io.

Julkaisupäivä

Syyskuu 2021

Kehittäjä

Zytech AI kehitti Stabfish2.io Multiplayer -pelin.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

22. jouluk. 2023

Kontrollit

  • Hiiri = t√§ht√§√§ asettasi
  • Hiiren vasen ja oikea = k√§yt√§ taitojasi

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos