Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Table Tennis World Tour

Luokitus:
7,3
(230 899 ääniä)
Kehittäjä:
Famobi
Julkaistu:
syyskuu 2022
Viimeksi päivitetty:
syyskuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Table Tennis World Tour on jännittävä urheilupeli, jossa pelaat pöytätennistä eri vastustajia vastaan. Valitse kansakuntasi ja suuntaa maailmanlaajuiseen kilpailuun tullaksesi pöytätenniksen maailmanmestariksi!

Kuinka pelata

Keinuta ja lyö

Sinun tarvitsee vain vetää hiirtä liikuttaaksesi mailaa palloa kohti. Mailan keinuttaminen vaikuttaa pallon suuntaan. Voit liikuttaa mailaa lähemmäs tai kauemmas saadaksesi paremman ajoitetun lyönnin. Yritä yllättää vastustajasi hyvällä kulmalaukauksella ja kerää pisteitä.

Kerää eniten pisteitä

Ottelu päättyy, kun ensimmäinen joukkue saavuttaa 11 pistettä. Painehdi vastustajaasi, jotta saavutat tämän ennen heitä! Jokaisessa pelattavassa turnauksessa on kuusi ottelua muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa. Voit siirtyä seuraavaan turnaukseen, kun saavutat ensimmäisen maatunnuksen.

Pysy keskittyneenä

Pelissä Table Tennis World Tour tekoälyvastustajasi ovat dynaamisia ja vaihtelevat vaikeustasoltaan pelin edetessä. Tämä muuttuva vaikeustaso tarkoittaa, että sinun on oltava nopea reagoimaan voittaaksesi seuraavan vastustajasi.

Lisää samanlaisia pelejä

Tennis Masters on toinen hieno tennispeli, jota voit kokeilla, jos etsit samankaltaista pelattavaa. Jos nautit urheilupeleistä, CrazyGamesissa on laaja valikoima. Tutustu myös Basket Random -peliin ja kokeile jotain uutta!

Kehittäjä

Table Tennis World Tourin on kehittänyt Happylander.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

04. syysk. 2023

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos