Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

There Is No Game

Luokitus:
9,2
(77 723 ääniä)
Julkaistu:
toukokuu 2017
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Tämä peli... odota... onko se peli? Ei ole mitään peliä! Vai onko? Suorita erilaisia haasteita, kun kertoja yrittää vakuuttaa sinulle, ettei peliä ole olemassa. Tämä on Kamizoton luoma alkuperäinen Game Jam -versio.

Kuinka pelata

Ei-peli alkaa introteksteillä, joissa sinun on ensin todistettava kertojan olevan väärässä vuorovaikuttamalla tekstin kanssa. Siitä eteenpäin uppoudut nopeasti erilaisiin hauskoihin pikku pulmiin, joita ohjaa kiehtova tarina, joka saa sinut janoamaan lisää tietoa.

There Is No Game

There is No Game on 10-15 minuutin mittainen peli, joka voitti vuoden 2015 Newgrounds Construct Jamissa "petos"-kategorian. Pascal Cammisotto (KaMiZoTo) kehitti pelin. Kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 2017, hän aloitti Draw Me a Pixel-pelin kehittämisen ystävänsä kanssa, ja rahoitti joukkorahoituksella menestyksekkään spin-offin There is No Game: Wrong Dimension'.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

There is No Game-peliä pidetään seikkailupelinä, ja sillä on paljon yhteistä osoita-ja-klikkaa genren kanssa. Pelissä on myös erilaisia arvoituksia. Escape or Die on myös hyvä valinta tässä kategoriassa, ja We Become What We See on toinen suosittu lyhyt peli, joka kannattaa katsoa.

Ominaisuudet

  • Game-jamin voittanut alkuper√§inen konsepti
  • Mukaansatempaava kerronta
  • Erilaisia palapelej√§, joista kuka tahansa nauttii
  • Tarina, joka purkautuu ja pit√§√§ sinut koukussa.

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt Kamizoto.

Julkaisupäivä

toukokuu 2017

Alusta

Tämä peli on selainpeli.

Kontrollit

Hiiren vasen vuorovaikuttamiseen.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos