Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Valentine's Day Couple Date

Luokitus:
8,9
(16 018 ääniä)
Kehittäjä:
Gamerina
Julkaistu:
helmikuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Ystävänpäivä Couple Date on ilmainen pukeutumispeli, jossa luot täydelliset treffit ystävänpäivään! Valitse erilaisia vaatteita ja upeita asusteita, jotka sopivat muistettaviin ystävänpäiväaktiviteetteihin. Miten teet tästä päivästä ikimuistoisen?

Miten pelata

Näytä tyylin monipuolisuus

Ben on panostanut paljon tehdäkseen ystävänpäivästä täydellisen Elliele! Hän luottaa taitoosi ammattimaisena stailistina tehdä tästä päivästä täydellisen joka suhteessa, jotta muistot voivat säilyä ikuisesti. Miten aiot suunnitella lavastuksen? Ja millaisia loisteliaita tyylejä valitset varmistaaksesi, että he näyttävät upeilta joka askeleella matkalla?

Valitse eri tyyleistä

Päivä alkaa täydellisellä aamukohtauksella - aamiainen Pariisissa, Eiffel-tornin näkymällä. Sen jälkeen suuntaatte yhdessä kuntosalille ennen romanttista illallista katolla. Jokaisessa kohtauksessa sinun tulee stailata Ben ja Ellie valitsemalla parhaimmat asut tilanteeseen ja varmistaa lavastuksen onnistuminen.

Selaa ainutlaatuisia tyylejä

Jokaisella hahmolla ja tilanteella on oma ainutlaatuinen vaate- ja rekvisiittavalikoima, aamiaistuotteista kuntosalivarusteisiin ja romanttisiin lahjoihin, joten luovuutesi pääsee käyttöön jokaisessa hetkessä.

Ota selfie

Romanttisen päivän jälkeen voit katsella kuvia ja ihailla yhdessä jaettuja upeita muistoja. Muistele jokaista hetkeä ja tallenna parhaat kuvat.

Lisää samanlaisia pelejä

Oletko pitänyt hauskaa Ystävänpäivä Couple Date -pelin parissa? CrazyGames tarjoaa paljon muita hauskoja ja ilmaisia muotipelejä. Kaksi muuta suosittua vaihtoehtoa ovat Fashion Challenge: Catwalk Run ja Boyfriend Fashion Trends. Tutustu niihin seuraavaksi!

Julkaisupäivä

Helmikuu 2024

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos