Weaponsmith Idle

11 819
luokitukset
9,3

Weaponsmith Idle on idlepeli, jossa pelaat aloittelevana seppänä, joka on perustamassa sepänliikkeen. Rakenna ja laajenna aseseppätoimintaasi jalostamalla vain parhaita resursseja.

Ominaisuudet

Lisää kaivoskapasiteettia

Aloita parantamalla kaivostasi, uuniasi ja asetuotantoa, jotta voit ansaita automaattisesti resursseja ja kultakolikoita. Käytä näitä resursseja ja valuuttaa tuotantolinjasi eri osien parantamiseen.

Tutustu uusiin resursseihin ja materiaaleihin

Voit napsauttaa kuvakkeita siirtyäksesi uusiin resursseihin, kun olet saavuttanut kyvyn käsitellä niitä. Vaihda kaivoksesi rautaan ja miekkasepän tuotantosi tikareihin ja muihin aseisiin monipuolistaaksesi sitä!

Tehosta toimintojasi

Kun saavutat tietyt virstanpylväät, voit päivittää jokaista sepänliikkeen osa-aluettasi. Löydät päivityksiä, jotka lisäävät myyntitulojasi, vähentävät kustannuksia ja paljon muuta.

Laajenna valmiuksiasi liiketoiminnan kasvattamiseksi

On aika skaalata yritystäsi ylöspäin. Olet noussut vaatimattomista alkuajoista yksinäisenä aseseppänä aseita valmistavaksi koneeksi. Nyt voit lisätä uuneja, kaivoksia ja aseita lisätuotantoa varten.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Selaa inkrementaalinen ja idlepelit -osioita löytääksesi lisää! Yksi suosittu idleklikkeri tällä hetkellä on Planet Clicker 2. Muita suosittuja idlepelejä ovat Idle Mining Empire ja Forest Clicker.

Julkaisupäivä

helmikuu 2022

Kehittäjä

Weaponsmith Idle on Nekon kehittämä.

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Esittelyvideo

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta aloittaaksesi aseiden valmistuksen.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos