154 302
luokitukset
9,1

Haasta Joulupukki Winter Clash 3D:ssä! Winter Clash 3D on Clash 3D -sarjan jouluaiheinen taistelupeli, jossa olet joulupukin puolella pahoja tonttuja vastaan. Tämä on toinen hämmästyttävä peli jännittävästä Clash 3D -sarjasta, ja se tuo sinulle enemmän ensimmäisen persoonan ammuntaa ja toimintaa.

Tässä pelissä on yhtäläisyyksiä sekä Farm Clash 3D:n että Subway Clash 3D:n kanssa, mutta tässä toimintapelissä on hauska talviteema. Jingle Bells soi taustalla ja näet myös joulukuusen ja lahjoja. Jatka liikkumista ja käytä erilaisia esineitä suojana välttääksesi ammutuksi tulemisen.

Kartalla nimeltä Docks taistelet telakka-alueella, jossa voit uida vedessä. Jokainen pelaaja on varustettu tappavalla kiikarikiväärillä, joka tappaa yhdellä laukauksella päähän osuttaessa. Yritä no-scopea tai käytä kiikaria yrittääksesi tarkkaa ammuntaa.

Kaikista Clash 3D -verkkopeleistä tämä sopii erinomaisesti talveen ja jouluun. Älä unohda, että voit päivittää hahmoasi parantaaksesi tuhokykyä, tarkkuutta ja healthia – tämä parantaa selviytymiskykyäsi. Lisäksi pelatessasi voit avata hahmollesi kultaisia aseskinejä ja erilaisia pääasuja.

Pidä hauskaa yrittäessäsi kukistaa pahat tontut Winter Clash 3D:ssä!

Julkaisupäivä

joulukuu 2019

Kehittäjä

Freeway Interactive on kehittänyt Winter Clash 3D:n. Kokeile myös muita pelejä, kuten Sniper Clash 3D ja Subway Clash Remastered.

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Esittelyvideo

Kontrollit

  • WASD tai nuolinäppäimet: liikkuminen
  • C: kyykkääminen
  • Välilyönti: hyppy
  • Tab: tulostaulu
  • Hiiren oikea: tähtäys
  • Hiiren vasen: ammunta
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos