Logo CrazyGames.fi
background

Kolikkopelit

Suositut tägit

Klassiset kolikkopelit

Kun ajattelet kolikkopelejä, usein mieleen tulee flipperipelit ja muut klassikot, kuten Space Invaders, joka aikoinaan mullisti markkinat suosiollaan. Space Invaders on kolikkopelien kulta-ajalta, myöhäiseltä 1970-luvulta ja aikaiselta 1980-luvulta.

Elä uudelleen tämän nostalgisen ajan äänet ja kuvat pelaamalla alkuperäistä Space Invadersia tai katsomalla meidän Asteroidipelivalikoimamme ja Pac-Man pelit. Näissä osioissa on sekä alkuperäisien pelien versiot, että uusia versioita peleistä jollakin twistillä.

Modernit kolikkopelit

Nuoremmalle yleisölle vanha kulta-aika saattaa tuntia muinaishistorialta. Näinä päivinä kolikkopelit ovat genre joissa peleissä on intuitiiviset kontrollit, nopea pelin tahti ja nouseva vaikeusaste. On olemassa paljon uusiakin pelejä, jotka sopivat tähän kuvaukseen - joista monia voit löytää täältä, pelattavina suoraan selaimessasi.

Fireboy ja Watergirl 5 on erinomainen esimerkki pelistä joka inkorporoi kolikkopelien mekaniikat moderniin kaksinpelattavaan pulmapeliin. On myös olemassa suosittuja juoksupelejä, jotka sisältävät esteiden väistelyä eri tasojen läpijuostaessa.

Retropelit

1990-luvun alkupuolella kolikkopelit nousivat suosioon uudestaan Street Fighter 2:sen myötä. Tämä synnytti monta muuta suosittua peliä ikonisilla ääniraidoilla ja addiktoivalla pelattavuudella varsinkin taistelun ja kilpa-ajon genreissä. Joitain kuuluisia titteleitä olivat Tekken, Mortal Kombat ja Ridge Racer.

Pelit jotka popularisoituivat konsoleilla, kuten NES ja Sega Genesis, myös sopivat kolikkopelien muottiin. Voit katsoa NES-pelejä ja Sega Genesiksen klassikoita, kuten Road Rash ja Sonic The Hedgehog Crazygamesin sivuilla.

Riippumatta siitä minkä ajan arkadissa haluat käydä, Crazygamesilta löytyy kronologisesti sopiva peli. Useimamt pelimme käyttävät HTML5-formattia, joka sopii mihin tahansa moderniin selaimeen. Jotkin pelit myös toimivat Flash:issa. Nämä pelit toimivat, kun annat selaimesi pyörittää Flashia kyseisellä sivulla.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Kolikkopelit ?

 1. Crazy Roll 3D
 2. Teacher Simulator
 3. Glove Power
 4. Market Boss
 5. Stacky Bird
 6. Idle Noob Lumberjack
 7. Layers Roll
 8. Getting Over It
 9. Shovel 3D
 10. Helix Jump

Mitkä ovat parhaat Kolikkopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Gold Digger FRVR
 2. Text Twist
 3. Master Chess
 4. Sweet Shop 3D
 5. Alpha Guns

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Kolikkopelit?

 1. Geometry Dash Online
 2. Master Chess
 3. Learn To Fly
 4. Dinosaur Game
 5. Snakes and Ladders
 6. Lemonade Stand
 7. Burger Time
 8. Street Fighter 2
 9. Free Tetris
 10. Virtual Drum
 11. Elastic Man
 12. Frogger
 13. Brick Breaker
 14. 2048 Cupcakes
 15. Pinturillo 2
 16. Friday Night Funkin'
 17. Jetpack Joyride
 18. Jewel Academy
 19. Prince of Persia
 20. Super Smash Flash
 21. Checkers Online
 22. Tug the Table
 23. Love Calculator
 24. Tiny Fishing
 25. Bubble Shooter HD

Mitä ovat Kolikkopelit?

Kolikkopelit genrenä sisältävät kuuluisia klassikkoja, kuten Pac-Man, Asteroids ja Space Invaders. Se on evolvoitunut myös sisältämään moderneja pelejä, joiden aestetiikkaan ja pelin tyyliin vaikuttaa klassiset kolikkopelit. Täällä Crazygamesissa voit pelata monia kolikkopelejä ilman kolikkopelikonetta.

Keräsimme 1392 parhaista ilmaisesta verkko kolikkopelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Crazy Roll 3D, Teacher Simulator, Glove Power ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää