Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Ant Colony: New War

Luokitus:
8,8
(36 560 ääniä)
Kehittäjä:
JetGames
Julkaistu:
tammikuu 2023
Viimeksi päivitetty:
toukokuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Muurahaissiirtokunta: New War on tyhjänpäiväinen taistelupeli, jossa hallinnoit ja kasvatat muurahaissiirtokuntaa. Tutki erilaisia alueita ja taistele muiden muurahaissiirtokuntien kanssa vallasta. Kerää resursseja, taistele muita pelaajia vastaan PvP:ssä ja rakenna lopullinen muurahaisarmeija.

Pelaaminen

Aloita ensimmäinen taistelu

Miten lunastat herruuden muurahaissiirtokunnan johtajana? Sota. Aloitat pienellä siirtokunnalla, ja käyt ensimmäisen taistelusi monista. Taistelut ovat passiivisia, sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on vankka armeija takanasi, ennen kuin ryhdyt taisteluun. Voitat taistelusta saamalla resursseja.

Kerää resursseja

Kasvava muurahaissiirtokunta kaipaa hyvää ruokaa. Ensimmäisen taistelun jälkeen voit ostaa työmuurahaisia keräämään sieniä, lehtiä ja marjoja ruokkiaksesi kasvavaa hyönteispopulaatiota. Mitä enemmän resursseja keräät, sitä nopeammin voit kasvattaa supermuurahaissotilaiden armeijaa! Resurssien kerääminen on tärkeää, erityisesti alussa.

Törmää olentoihin PvP:ssä

Muurahaissiirtokunta: New War tarjoaa taisteluita muiden pelaajien hallitsemia muurahaissiirtokuntia vastaan ympäri maailmaa. Valmistele joukkosi ja lähde muurhaisten pesäryöstöretkelle valloittaaksesi resursseja ja mahtavia yksiköitä vihollisiltasi. Kaikki taistelusi vaikuttavat globaaliin sijoitukseesi ranking-järjestelmässä. Näet parhaat pelaajat tuloslistalla!

Lisää samanlaisia pelejä

Kun olet valloittanut olentosi, voit selailla satoja parhaita tyhjäkäyntipelejä ja löytää toisen loistavan pelin pelattavaksi. Kaksi erittäin suosittua peliä tässä kategoriassa ovat Doge Miner 2 ja Tiny Fishing.

Julkaisupäivä

Tammikuu 2023

Kehittäjä

JetGames kehitti pelin Ant Colony: New War.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

05. toukok. 2023

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikuttaaksesi pelin käyttöliittymän kanssa.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos