Logo CrazyGames.fi

Awesome Tanks 2

7 503
luokitukset
9,0

Awesome Tanks 2 on tankkipeli, jossa taistelet muita tankkeja vastaan ylhäältä alaspäin suunnatussa 2D-areenassa. Väistä taktisesti suojaan ja ammu tykilläsi repiäksesi vihollisen tankit alas! Nopeatempoinen toiminta on koukuttavaa.

Kuinka pelata

Tuhoa tankit

Aloitat pelin 0 dollarilla, ja sinun on edettävä räjäyttämällä vihollisajoneuvoja ja keräämällä kolikoita. Jokaisen tason lopussa saat palkkioksi keräämiäsi kolikoita, joilla voit ostaa suorituskyvyn ja aseiden parannuksia.

Päivitä arsenaaliasi

Voit nauttia tankin tuhoamisen jännityksestä käyttämällä tykkejä, liekinheittimiä, lasersäteitä, raketteja ja paljon muuta aseiden päivitysten avulla.

Suorituskykyparannukset, erityisesti panssarointi, auttavat pitämään tankkisi suojattuna raskaalta tulelta. Liikkumisnopeus on myös hyödyllinen väistöliikkeissä, erityisesti ohjuksia vastaan!

Liiku tasojen läpi

Jokainen taso muuttuu hieman haastavammaksi ja tarjoaa suurempia palkintoja päivityksistä. On tärkeää ostaa päivityksiä, jotta voit voittaa jatkuvasti lisääntyvän sotavoimien läsnäolon ja supertankit, joilla on paljon enemmän HP:tä. Jos peli on liian vaikea, voit säätää vaikeustasoa!

Ansaitse saavutuksia

Awesome Tanks 2:ssa on mahtava tilastovalikko, josta näet tankkisi tappojen määrän ja tähän mennessä aiheuttamasi kokonaistuhon, joten älä pidätele itseäsi. Saavutuksesi näkyvät myös tilastovalikossa.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Pidätkö ylhäältä alaspäin pelattavista tankki-toimintapeleistä? Tarkista SuperTanks ja Tanko.io, kaksi samanlaista peliä, joissa on verkkotaisteluita. Selaa tankkipelit -osiota löytääksesilisää!

Ominaisuudet

  • Koukuttava, nopeatempoinen toiminta
  • Taktisesti suunnitellut areenataistelut
  • Paranna tankkiasi tehokkaalla päivitysten arsenaalilla.
  • Ansaitse rahaa, kun etenet 15 tason läpi.

Julkaisupäivä

Heinäkuu 2012

Kehittäjä

Awesome Tanks 2 on kehittänyt Alexander Gette. Tämän version on tehnyt Mad Buffer.

Alusta

Web-selain

Kontrollit

  • WASD tai nuolinäppäimet liikkumiseen
  • Hiiren vasen painike ampumiseen
  • Numeronäppäimet aseen vaihtamiseen
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos