Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Bank Robbery 3

Luokitus:
9,2
(75 802 ääniä)
Kehittäjä:
justaliendev
Julkaistu:
kesäkuu 2023
Viimeksi päivitetty:
kesäkuu 2023
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alusta:
Browser (desktop-only)

Bank Robbery 3 on kolmas osa Bank Robbery ‚ÄĒpelisarjassa. Valmistaudu ry√∂st√§m√§√§n kaupungin turvallisin pankki! Huippuluokan varkaudenestotekniikan ansiosta t√§m√§ ty√∂ ei tule olemaan helppoa, mutta olet kokenut ammattilainen ja valmis haasteeseen. Palkinnot ovat valtavat, jos onnistut, joten tehd√§√§n t√§st√§ rohkeasta ry√∂st√∂st√§ totta. Valmistaudu urasi viimeiseen palkkap√§iv√§√§n!

Miten pelata

Ryösti pankki

Tyhjennä pankin kassat ennen kuin aika loppuu! Ryöstä pankin eri huoneet ja holvit yhdessä hevosennäköisen kumppanisi kanssa. Saaliina on timantteja, koruja ja käteistä. Vie panttivangit turvaan ja saat rahallisen palkkion. Vaikka olet säälimätön rikollinen, sinulla on sydän.

Avaa uusia alueita

Jokaisen tason jälkeen voit parantaa taitojasi ja avata uusia alueita. Avaa enemmän ryöstettäviä alueita ansaitaksesi enemmän rahaa. Taistele yhä hullunkurisemmissa taisteluissa valtavan asearsenaalin kanssa. Mitä pidemmälle edistyt, sitä voimakkaammin ja useammin lainvalvonta reagoi. Onneksi saat myöhemmillä tasoilla kaksi uutta pankkiryöstökaveria, jotka auttavat sinua selviytymään poliiseista.

Paljasta piilotettuja salaisuuksia

Edetessäsi paljastat pankin holveissa ja niiden ulkopuolella vaanivia synkempiä salaisuuksia, mikä herättää epäilyksiä siitä, pitäisikö sinun pelastaa tämän rakennuksen henkilökunta. Holveissa ja takahuoneissa säilytetään pankin kokeellisimpia aarteita sekä erittäin erikoista artefaktia. Mitä pimeitä vaaroja ja eksoottisia aarteita paljastat? Ainoastaan yksi tapa saada selville.

Lisää tällaisia pelejä

Kun olet päättänyt urasi rikollisena, tutustu muihin suosituimpiin ilmaisiin FPS-peleihimme. Tässä kategoriassa suosittuja valintoja ovat Shell Shockers ja Pixel Warfare.

Ominaisuudet

  • Edet√§ sarjassa j√§nnitt√§vi√§ pankkiry√∂st√∂j√§
  • K√§yt√§ erilaisia aseita vartijoiden kukistamiseen
  • Ry√∂sti rahaa ja muita arvoesineit√§ holvista
  • Osta erilaisia p√§ivityksi√§ henkiinj√§√§misesi parantamiseksi

Julkaisupäivä

Kesäkuu 2023

Kehittäjä

Bank Robbery 3:n on luonut justaliendev.

Alusta

Web-selain

Viimeksi päivitetty

30. kesäk. 2023

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos