Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Crazy Descent

Luokitus:
8,7
(58 284 ääniä)
Kehittäjä:
AM
Julkaistu:
toukokuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Pelit
¬Ľ
Ajo
¬Ľ

Crazy Descent on ajopeli, joka haastaa sinut kilpailemaan korkealla taivaalla. Lähde voittamaan kilpailijat radalta, väistele valtavia keiloja ja ole ensimmäisenä maalissa. Kiitä mahdollisimman nopeasti, mutta varo pyöriviä piikkejä, kallionreunoja, vastustajia ja aikaa. Haluat tietysti myös olla vastustajiasi nopeampi! Se ei ole mikään pieni saavutus.

Kuinka pelata Crazy Descentia

Crazy Descent on simuloidussa fantasiakilparadassa taivaan korkeuksissa. Kun pääset liian lähelle reunaa, koet huimausta tai joudut jopa aloittamaan alusta. Pelissä on suojaradat, joten putoaminen ei ole suurin huolenaiheesi.

Suurin huolenaiheesi ovat esteet, kuten jättiläismäiset flipperipallot, pyörivät piikit ja muut. Pidä huolta, että pysyt radalla ja suoriudut paremmin kuin kilpailijat.

Mitä enemmän tuhoat autoja matkalla maaliviivalle, sitä enemmän pisteitä keräät. Pisteillä voit avata uusia ja jännittäviä karttoja, joilla on omat haasteensa ja esteensä.

Vinkkejä

Vältä turhia näytöksiä. Pelin tarkoituksena on pitää suunta suorana. Et saa lisäpisteitä näyttävyydestä.

Julkaisupäivä

Toukokuu 2024

Alusta

Selain (tietokone ja mobiili)

Tuntuuko, että adrenaliiinihumu moottorin jylinästä jää puuttumaan? Löydä samankaltaisia pelejä ajokategoriaamme tai valitse suosittuja nimikkeitä, kuten Moto X3M, Drift Hunters tai Drift Boss ja valmistaudu vauhdikkaaseen ajokokemukseen.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos