Logo CrazyGames.fi

CyberDino: T-Rex vs Robots

68 291
luokitukset
9,5

CyberDino: T-Rex vs Robots on sivuttain rullaava toimintapeli, joka sisältää futuristisia kyberdinosaurusten taisteluita. Taistele erilaisia hirviöitä ja robotteja vastaan, päivitä varusteitasi ja ole CyberDinoista parhain.

Pelivinkkejä

Hyökkäys

Ensimmäinen asia, jonka teet CyberDinossa, on hyökkäys. Hyökkäystilassa vaeltelet läpi sarjan taisteluita robotteja vastaan. Sinulla on 3 kykyä joita voit käyttää oletushyökkäyksessäsi. Pelissä on 4 erillistä aluetta, joista jokainen tuo mukanaan kovempia vihollisia ja lopussa viimeisen pomon.

Alus

Jokaisen taistelun lopussa sinut palkitaan kaikilla pelin aikana ansaitsemillasi saaliilla. Voit käyttää tavaroita uuden panssarin ja aseiden luomiseen vahvistaaksesi itseäsi seuraavaa taistelua varten. Voit myös ansaita enemmän askartelumateriaaleja avaamalla ryöstölaatikoita, kun niitä on saatavilla.

Päivitä

Ansaitset myös valuuttaa taisteluissa. Voit käyttää sitä erikoiskykyjesi parantamiseen. Mitä pidemmälle edistyt, sitä enemmän näitä kykyjä saat käyttöösi. Helikopteri- ja salamaniskut ovat vain kaksi monista päivityksistä, jotka tulevat myöhemmin pelissä.

Ominaisuudet

  • Neljä taistelualuetta joissa jokaisessa on uusia vaikeita vihollisia tuhottavaksi
  • Erilaisia päivityksiä erikoiskykyjesi parantamiseksi
  • Käsityöesineillä voit rakentaa vahvempia aseita ja panssareita
  • Erilaisia palkintoja sisältäviä ryöstölaatikoita

Julkaisupäivä

Syyskuu 2021

Kehittäjä

CyberDino: T-Rex vs Robots:n on kehittänyt dennatolich

Alustat

  • Nettiselain
  • Android

Kontrollit

Hiiren vasen näppäin tai 1-4 numeronäppäimet: valitse taidot

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos