Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Dinosauruspelit

Dinosaurukset vaelsivat maapallolla noin 160 miljoonaa vuotta. Ihmiset ovat eläneet vain 2,5 miljoonaa vuotta. Eikö olekin hullua? Nämä eeppiset matelijamaiset pedot innoittivat legendaarisia kulttihahmoja, kuten Godzillaa ja rakastettua Jurassic Park -elokuvaa. Kuka tietää, millaisia dinosaurukset todella olivat? Voimme vain kuvitella.

Dinosaurus-pelien tyypit

On monia pelejä, joissa nämä majesteettiset olennot ovat mukana. Yleiset dinopelit keskittyvät petoeläimiin.

Selviytymis- ja tuhoamispeleistä ei ole pulaa dinosaurusluokassa. Sen lisäksi on olemassa myös dinosaurussimulaatioita, metsästyspelejä, arkeologiapelejä ja omalaatuisia tasohyppelypelejä, joissa on piirrettyjä dinosauruksia. On myös dinosauruspelejä, joissa on moninpeli!

Dinopelit vaihtelevat väkivaltaisista ja tuhoisista lasten hauskoihin ja harmittomiin dinopeleihin, joiden pelaamisesta kuka tahansa pelaaja voi nauttia.

Suositellut dinosauruspelit

CrazyGamesissa on paljon dinosauruspelejä, joista voit valita. Parasta on tutkia valikoimaa ja löytää peli, josta nautit.

Dinosaurs Jurassic Survival World-pelissä tavoitteena on selviytyä dinosaurusten maailmassa. Saat päivitettäviä aseita ja sinun on voitettava tietty määrä dinosauruksia joka kierroksella. Jokaisessa pelissä pelaat tunnettuja dinosauruksia, kuten Tyrannosaurusta, Velociraptoria ja Triceratopsia vastaan. Pelissä on myös online-moninpelitila, jossa voit pelata muiden joukkuetovereiden kanssa ja kukistaa nämä tappajapedot.

Dinosaur Simulator 2: Dino City -pelissä ohjaat dinosaurusta 3D-maailmassa. Lähtökohtana on yksinkertaisesti ohjata dinosaurusta, kun se riehuu ympäri kaupunkia. Murskaa kaikki - rakennukset, esineet ja ajoneuvot. Valittavana on 6 karttaa, ja se on todella hauskaa!

Crossover-pelityypit

Dinopelit risteävät usein muiden suosittujen pelityyppien kanssa. Tuho ja selviytymispelit ovat yleinen ristikkäisteema monissa dinosauruspeleissä. On myös olemassa kevyempiä retrotyylisiä tasohyppely-pelejä.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Dinosauruspelit ?

 1. Dino Hunting Jurassic World
 2. Day D Tower Rush
 3. Sand King
 4. Dino Defense
 5. Dinosaurs Merge Master
 6. Dino's Farm Shop
 7. CyberDino: T-Rex vs Robots
 8. Idle Dino Farm Tycoon 3D
 9. Dino Domination
 10. Laser Lizard

Mitkä ovat parhaat Dinosauruspelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Dinosaurs Merge Master
 2. Dino's Farm Shop
 3. Dinosaur Game
 4. Rhino Rush Stampede
 5. Dino Merge Wars

Mitä ovat Dinosauruspelit?

Dinosauruspeleiksi luokitellaan kaikki pelit joissa on jonkinlainen dinosaurusteema. Suurin osa dinosauruspeleistä keskittyy lihaa syöviin dinosauruksiin, kutenk Spinosaurukseen tai Tyrannosaurukseen. Sivuillamme on dinosauruspelejä tuhoisilla teemoilla sekä lapsille sopivia leikkisiä ja hauskoja dinosauruspelejä


Pelaa parasta verkkoa Dinosauruspelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Dino Hunting Jurassic World ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää