Desert Operations

399
luokitukset
8,3
Desert Operations on ilmainen MMO sotastrategiapeli. Kuten monet muut RTS-pelit, sinun täytyy kerätä resursseja ja laajentaa tukikohtaasi. Nouse valtiosi johtajaksi, harrasta taktista sodankäyntiä ja dominoi koko peliä! Peli asettaa strategiset ja ekonomiset taitosi tuhansia muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa.

Desert Operations

Rakenna, laajenna ja komenna sotilassivilisaatiotasi - kaikki omalla selaimellasi. Desert Operations asettaa sinut armeijan johtajaksi keskellä aavikkoa. Sinun tulee laajentaa tukikohtaasi, rakentaa ja päivittää sotilaita lisätäksesi tulivoimaasi ja nousta vahvimmaksi johtajaksi.

Rakentaminen

Rakennuksien rakentaminen on ensimmäinen askel toimivan tukikohdan luomisessa. Rakentaminen avaa uusia vaihtoehtoja, uusia rakennuksia ja lisää maata laajennuksille, antaen sinun rakentaa massiivisen tukikohdan. Tällä tavalla myös saat päivityksiä sotilaillesi. Kun olet rakentanut tukikohtasi, voit pistää sen muuta yhteisöä vastaan testattavaksi.

Yhteisö

Voit verrata tukikohtaasi muita pelaajia vastaan ja katsoa kenellä on vahvin sotilaallinen voima. Voit myös chatata muiden pelaajien kanssa ja pelata kaveriesi kanssa.

Samanlaisia pelejä

Haluatko lisää ilmaisia strategia- tai MMO-pelejä? Katso esimerkiksi:

Forge of Empires on rakennuspohjainen strategia MMO-peli, jossa rakennat sivilisaation kivikaudelta moderniin aikaan.

Jos tykkäät futuristisesta sci-fi-teemasta MMO-peleissäsi, katso Battle for the Galaxy. Rakenna tukikohta avaruuteen ja taistele vihollisiasi vastaa saavuttaaksesi galaktisen dominanssin.

Feudal Wars on erinomainen RTS-peli, jossa rakennat omaa linnoitustasi ja taistelet keskiaikaisessa asemassa.

Kehittäjä

Tämän pelin on luonut Gamigo

Alusta

Verkkoselain

Esittelyvideo

Kontrollit

Hiiri ja näppäimistö

Mainos
Näytä vähemmän
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos