512
luokitukset
8,3
Elvenar on MMO-strategiapeli jossa rakennat ja kehität omaa taianomaista kuningaskuntaasi. Pelissä on sekoitus strategiaa ja fantasiaa, diplomaattinen ja rauhanomainen strategia painotettuna. Pääset luomaan oman fantasiamaailmasi alusta alkaen, päivittämään rakennuksiasi, asettamaan lakeja ja nousemaan vahvaksi johtajaksi joka johtaa kansansa kohti voittoa.

Elvenar

Elvenar on fantasiamaailmaan sijoittuva strategiapeli, täynnä haltioita, ihmisiä ja keijuja. Pääset ylläpitämään rauhaa kansasi keskuudessa ja rakentamaan välejä muiden pelaajien kanssa pitääksesi oman kansasi iloisena.

Yhteiskunta Elvenarin sivilisaatio rakentuu mysteerille. Monia rotuja on tullut ennen nykyistä, kuten örkkejä, keijuja ja kääpiöitä. Kukaan ei tiedä, mitä näille on tapahtunut, mutta uudella löytämälläsi portaalilla heidät voidaan tuoda ja integroida uudelleen omaan kuningaskuntaasi. Uusien lajien omaaminen avaa uusia teknologioita ja rakennuksia, mutta varmista että pidät monipuolisen kansasi tasa-arvoisena ja onnellisena lakien avulla.

Rakennuksia

On monia erilaisia rakennuksia, millä voit kaunistaa kaupunkiasi, mutta myös varmistaa, että sillä on kaikki tarvittavat toiminnot kansalaisilleen. Rakenna asuntoja asukkaillesi, työpajoja käsitöille ja parakki sotilaillesi. On myös olemassa monia kulttuuripohjaisia rakennuksia, jotka antavat päivityksiä ja kaunistavat kaupunkiasi entisestään.

Sinulla ei ole ensikäteen suurta määrää erilaisia rakennuksia, mutta kun etenet, saat kokoajan uusia rakennuksia. Voit myös päivittää vanhoja rakennuksiasi, jotka päivittävät niiden aesteettisuutta ja nostavat niiden tehoa.

Taistelut

Elvenarin peli on pohjiltaan rauhanomainen ja diplomaattinen, joka on melko uniikkia tämänkaltaiselle strategiapelille. Et voi myöskään sotia muita pelaajia vastaan.

Kuitenkin joidenkin tehtäviesi aikana ympäri maailmaa, tulet löytämään heimoja joiden kanssa voit käydä sotaa tai kauppaa, riippuen pelityylistäsi.

Jos päätät keskittyä kasvattamaan armeijaasi valloittaaksesi muita heimoja, tarvitset paljon sotilasrakennuksia kaupunkiisi tuottaaksesi aseita, panssareita ja sotilaita. Voit kylläkin myös keskittyä normaalimpaan tuotantoon ja ekonomian kasvattamiseen ja ylläpitää vain erittäin pientä armeijaa.

Samankaltaisia pelejä

Jos nautit fantasiasta ja strategiasta, liity johonkin tämänkaltaiseen yhteisöön! On olemassa monia fantasiapelejä, kuten Forge of Empires, joka on eeppinen, online-strategiapeli samankaltaisella pelityylillä, mutta joka keskittyy enemmän pelaajanväliseen konfliktiin. Goodgame Empire on toinen, suosittu strategiapeli jossa voi myös sotia muita pelaajia vastaan.

Pelin ominaisuuksia

  • Rakenna kehittynyt ekonomia, joka sopii omaan pelityyliisi
  • Tutki ja kehitä uusia teknologioita kehittääksesi kansaasi
  • Herätä henkiin muinaisia rotuja ja rakenna monikansainen sivilisaatio
  • Käy kauppaa muiden Elvenarin pelaajien kanssa
  • Harrasta vuoropohjaisia taisteluja kaukaisten heimojen kanssa

Julkaisupäivä

Tammikuu 2015

Kehittäjä

Elvenarin on kehittänyt InnoGames, jotka ovat myös kehittäneet Forge of Empiresin.

Alustat

  • Verkkoselain
  • Android
  • iOS

Huom.

Suosittelemme pelaamista koko näytön tilassa saadaksesi parhaan pelikokemuksen.

Esittelyvideo

Kontrollit

  • Klikkaa pelataksesi
  • Scrollaa zoomataksesi sisään ja ulos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos