Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Ev.io

Luokitus:
9,3
(180 149 ääniä)
Kehittäjä:
Julkaistu:
heinäkuu 2021
Viimeksi päivitetty:
joulukuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Wiki-sivut:

Ev.io on futuristiselle areenalle sijoittuva moninpelattava FPS-peli. Pelissä on taktinen tasosuunnittelu, joka muistuttaa Haloa, Destinyä ja Quakea. Käytössäsi on erilaisia aseita ja kykyjä, joita voit käyttää hyödyksesi taistelukentällä. Klikkaa hypätäkssi suoraan taisteluun!

Kuinka pelata

Voit pelata Ev.io:ta yksinkertaisesti klikkaamalla, jolloin sinut lisätään satunnaisesti peliin. Voit pelata free-for-all deathmatch- ja team deathmatch -pelimuodoissa.

Tasot

Ev.iossa on useita tieteiskirjallisuuden innoittamia tasoja. Käytä futuristista arkkitehtuuria taktisesti hyväksesi. Hyppää kaksois- ja kolmoishyppyjä päästäksesi korkeille paikoille ja yllättääksesi vastustajasi ylhäältä tulevalla hyökkäyksellä.

Aseet

Ev.iossa on erilaisia aseita. Sinulla on kolme mahdollista oletusasetta. Katso alta, miten voit vaihtaa oletusaseitasi. Kun olet pelissä, aseita on ripoteltu ympäri karttaa tiettyihin kohtiin. Voit löytää tarkkuuskivääreitä, raketinheittimiä ja muita aseita, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman.

Kyvyt

Ev.iossa on yksinkertainen kykypuu, joka kattaa hyppykorkeuden, ammukset, teleportin, kestävyyden ja latausnopeuden. Voit myös vaihtaa oletusaseesi kykysivulta.

Samanlaisia IO-pelejä

Ev.io on osa uutta selainpohjaisten FPS-pelien lajia. Nämä ilmaiset räiskintäpelit ovat usein taktisia, nopeatempoisia ja sisältävät lähitaistelua.

Muita suosittuja io-pelejä tässä genressä ovat muun muassa Venge.io ja Krunker. Näissä ilmaisissa selainpohjaisissa ammuntapeleissä on sama keskeinen pelattavuus omalla ainutlaatuisella tyylillään. Selaa FPS-pelit-osiota löytääksesi lisää!

Julkaisupäivä

tammikuu 2021

Alusta

Web-selain

Kontrollit

  • WASD liikkumiseen
  • V√§lily√∂ntin√§pp√§in hypp√§√§miseen
  • Shift juoksemiseen
  • Q kykyjen k√§ytt√§miseen
  • G kranaattien heitt√§miseen
  • 1234 aseiden vaihtamiseen
  • Hiiren vasen painike ampumiseen
  • Hiiren oikea painike t√§ht√§√§miseen
  • M menuvalikon avaamiseen
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos