198
luokitukset
7,7
Farmerama on sosiaalinen maatalouspeli, jonka on kehittänyt Bigpoint. Voit pelata Farmeramaa verkkoselaimellasi ilmaiseksi pakenemalla kaupungin savun ulkopuolella olevaan rauhalliseen maailmaan. Rekisteröidy ja käytä Farmerama-kirjautumistunnustasi aloittaaksesi unelmiesi maatilan rakentamisen!

Pelaa Farmeramaa

Rakenna rikkoutumaton perhe

Ryhdy viljelijäksi, joka olet aina halunnut olla. Huolehdi eläimistäsi, viljele runsaasti peltoja ja rakenna rikkoutumattomia siteitä paikallisten kanssa. Kutsu ystäväsi liittymään joukkoosi ja luomaan maaseutuyhteisö.

Huolehdi sadostasi ja eläimistäsi

Farmerama on rauhallinen paikka, mutta älä mene lankaan - maanviljely on raskasta työtä. Olet ylös aamunkoitteessa kiekuvien kukkojen kanssa lopettamassa askareesi ennen päivän alkamista. Koska Farmerama on online-selainpeli, voit nauttia lehmien lypsystä, munien keräämisestä ja sikojen ruokinnasta ilman manuaalisen työn sivuvaikutuksia.

Anna tilasi kukoistaa

Farmerama on maatalouden simulaattori, joten se on melko samanlainen kuin todellinen työ! Sinun on liattava kätesi ja muovata maata, ennen kuin voit edes ajatella siementen istuttamista. Sinun on rakennettava tallit eläimillesi ennen niiden ostamista. Kun maatilasi tuottaa tavaroita, voit myydä tuoreita tuotteita markkinoilla ansaitaksesi rahaa ja laajentaaksesi maatalouden yritystäsi.

Tutki Bahamaraman saarta

Oletko oppinut maatalouden? Mene matkalle Bahamaraman saarelle ja tutustu muinaisiin maihin, jotka ovat täynnä kiehtovia harvinaisuuksia. Opi tämän salaperäisen saaren salaisuudet hiomalla uusia taitoja ja viljelemällä eksoottisia kasveja. Täällä on eläimiä, joita et ole koskaan ennen nähnyt. Tutustu Bahamaramaan, kun olet valmis uuteen haasteeseen.

Lisää tällaisia pelejä

Siirry maanviljelypelivalikoimaamme, jossa on paljon realistisempia ja yksinkertaisesti hauskoja maatilapelejä! Jos rakastit Farmeramaa, tutustu Family Barniin ja Klondikeen, niin saat vielä kaksi erinomaista selainpeliä tässä peligenressä.

ominaisuudet

  • Realistinen viljelysimulaattori, joka koko viljelymatkan
  • Sosiaalinen peli, jolla on vahva yhteisöllisyys
  • Tuota erilaisia tuotteita myytäväksi markkinoilla
  • Tutki Bahamaraman salaperäisiä maita eksoottisen yllätyksen saamiseksi

Kehittäjä

Farmeraman teki BigPoint.

Alusta

nettiselain

Esittelyvideo

Kontrollit

Pelaa hiirellä ja näppäimistöllä
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos